(Stoc epuizat) oțel pandantiv Preciosa mic bilă 7092 00 cristal

(Stoc epuizat) oțel pandantiv Preciosa mic bilă 7092 00 cristal

4.0 (0 Notă)

Ca o picătură de roua în iarba dimineață, un pandantiv din oțel din colecția Small Ball, cu cristale limpezi, va străluci pe gât. Combinația de oțel și piatră din cristalul Crystal Crystal din Cehia a creat o bijuterie frumoasă în companie și pentru uzul zilnic .. Mai mult

oțel pandantiv Preciosa mic bilă 7092 00 cristal

Ca o picătură de roua în iarba dimineață, un pandantiv din oțel din colecția Small Ball, cu cristale limpezi, va străluci pe gât. Combinația de oțel și piatră din cristalul Crystal Crystal din Cehia a creat o bijuterie frumoasă în companie și pentru uzul zilnic. Bijuteriile Preciosa sunt inspirate de natura si vrajile sale. Găsim picături stralucitoare de rouă, flori înghețate și gheață sau toate culorile curcubeului - toate acestea ne încântă pe piesele de cristal din această societate pur cehă.

Preciosa - o combinație între producția tradițională, tehnologia modernă și arta producătorilor de sticlă cehă. Datorită acestei combinații, din 1948, Jablonec nad Nisou a creat bijuterii fermecătoare , cadouri, decorațiuni , accesorii de casă și trofee sportive pline de Svit strălucitoare.

Fără un Glamour de bijuterii STYLOVEe, nu veți profita doar de ocazii speciale, cum ar fi cina, teatru sau bile. Motivul sărbătorii se găsește în fiecare zi. Chiar și în puști obișnuite și truc de bumbac veți arăta uimitor - accesoriile Preciosa vă vor ușura tinuta.

  • pandantiv din oțel Preciosa
  • Cehă tăiat cristal
  • culoare: cristal
  • material: oțel
  • dimensiune: 13 x 10 mm
  • lungimea lanțului: 42 cm, 45 cm
  • inclus în pachet este certificatul de autenticitate și cutia sau geanta originală Preciosa

Parametri

Brand-uri: Preciosa
Culoare: Transparent
Model pandantiv: cu piatră
Material bijuterii: Oțel
Categorie: Pentru femei
Lungime lanț: 45 cm
Greutate 2.00 g

De la acest brand

Mai multe de la Preciosa

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.