(Stoc epuizat) Pandantiv transparent din argint Preciosa Gentle Caress 6867 00

(Stoc epuizat) Pandantiv transparent din argint Preciosa Gentle Caress 6867 00

4.0 (0 Notă)

Precum luna pe cerul nopții, pandantivul din argint din colecția Gentle Caress va străluci la gâtul dvs. Combinația de argint placat cu rodiu și cristale cehe tăiate Preciosa, a creat un pandantiv frumos pentru ieșirile sociale și pentru purtarea de zi cu zi .. Mai mult

Pandantiv transparent din argint Preciosa Gentle Caress 6867 00

Precum luna pe cerul nopții, pandantivul din argint din colecția Gentle Caress va străluci la gâtul dvs. Combinația de argint placat cu rodiu și cristale cehe tăiate Preciosa, a creat un pandantiv frumos pentru ieșirile sociale și pentru purtarea de zi cu zi. Bijuteriile Preciosa sunt inspirate de natură și de magia ei. Putem găsi picături de rouă strălucitoare, flori înghețate și cristale de gheață sau toate culorile curcubeului - toate acestea ne încântă în piesele de cristal ale acestei companii pur cehe.

Preciosa - aceasta este o combinație între producția tradițională, tehnologia modernă și arta sticlarilor cehi. Datorită acestei combinații, în Jablonec nad Nisou se creează, din 1948, bijuterii fermecătoare, cadouri, decorațiuni, accesorii pentru casă și trofee sportive pline de strălucire.

Nu există nicio îndoială că bijuteriile elegante nu se poartă doar la ocazii speciale, cum ar fi cinele, teatrul sau balurile. La urma urmei, există un motiv de sărbătoare în fiecare zi.  Chiar și în blugi simpli și un tricou din bumbac veți arăta uimitor - accesoriile Preciosa vă vor înveseli ținuta.

  • pandantiv din argint Preciosa
  • Cristal ceh
  • culoare: cristal (transparent)
  • material: argint placat cu rodiu 925/1000
  • dimensiune: 29 x 14 mm
  • lungime lănțișor: 42 cm și 45 cm
  • certificat de autenticitate și cutie sau săculeț original Preciosa incluse

Parametri

Brand-uri: Preciosa
Culoare: Transparent
Model pandantiv: cu piatră
Material bijuterii: Argint
Categorie: Pentru femei
Lungime lanț: 45 cm
Greutate 2.00 g

De la acest brand

Mai multe de la Preciosa

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.