(Stoc epuizat) Colier transparent din argint Preciosa Elegancy 6870 00

(Stoc epuizat) Colier transparent din argint Preciosa Elegancy 6870 00

4.0 (0 Notă)

Ca un cer înstelat, colierul argintiu din colecția Elegancy va străluci la gâtul dvs. Combinația dintre argintul placat cu rodiu și cristalele cehe tăiate Preciosa, a creat un colier fermecător pentru ieșiri sociale și purtare zilnică, care se remarcă printr-o strălucire și luminozitate extraordinară .. Mai mult

Colier transparent din argint Preciosa Elegancy 6870 00

Ca un cer înstelat, colierul argintiu din colecția Elegancy va străluci la gâtul dvs. Combinația dintre argintul placat cu rodiu și cristalele cehe tăiate Preciosa, a creat un colier fermecător pentru ieșiri sociale și purtare zilnică, care se remarcă printr-o strălucire și luminozitate extraordinară. Bijuteriile Preciosa sunt inspirate de natură și de magia ei. Putem găsi picături de rouă strălucitoare, flori înghețate și cristale de gheață sau toate culorile curcubeului - toate acestea ne încântă în piesele de cristal ale acestei companii pur cehe.

Preciosa - aceasta este o combinație între producția tradițională, tehnologia modernă și arta sticlarilor cehi. Datorită acestei combinații, în Jablonec nad Nisou se creează, din 1948, bijuterii fermecătoare, cadouri, decorațiuni, accesorii pentru casă și trofee sportive pline de strălucire.

Nu există nicio îndoială că bijuteriile elegante nu se poartă doar la ocazii speciale, cum ar fi cinele, teatrul sau balurile. La urma urmei, există un motiv de sărbătoare în fiecare zi.  Chiar și în blugi simpli și un tricou din bumbac veți arăta uimitor - accesoriile Preciosa vă vor înveseli ținuta.

  • colier din argint Preciosa
  • Cristal ceh
  • culoare: cristal (transparent)
  • material: argint placat cu rodiu 925/1000
  • dimensiune: 11 mm
  • lungime: 50 cm
  • certificat de autenticitate și cutie sau săculeț original Preciosa incluse

Parametri

Brand-uri: Preciosa
Culoare: Transparent
Material bijuterii: Argint
Categorie: Pentru femei
Lungime lanț: 50 cm, Reglabilă (cu extensie)
Greutate 2.00 g

De la acest brand

Mai multe de la Preciosa

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.