Silvertime Ceasuri de mână Ceasuri de Damă Ceas de mână Casio LTP 2069D-2A2VEF

Ceas de mână Casio LTP 2069D-2A2VEF


257,41 lei

Disponibilitate 7 Zile

Adaugă la lista de dorințe (0)
Notă
4
0 Notă

Rezistent la apă 50 M (5 BAR)

50 M / 5 BAR: Poți folosi ceasul în duș,în baie sau atunci când înoți de suprafață. Ceasurile impermeabile 50M nu sunt potrivite pentru a sări în apă. În același timp, nu recomandăm aceste ceasuri pentru înotul zilnic.

Impermeabile la apă: în general, această etichetare se referă la impermeabilitatea la apă și la umiditate a ceasului. Ceasurile din această categorie sunt împărțite în mai multe grupuri, în funcție de gradul de etanșeitate la apă și sunt marcate ca având un grad corespunzător de etanșeitate la apă. Marcajul rezistent la apă se găsește fie pe cadran sau pe capacul ceasului.

Exemplu: Un ceas cu o rezistență la apă de 30 de metri rezistă la presiunea apei de 30 de metri. Trebuie să reții că aceste teste sunt efectuate în condiții de laborator. În viața reală, presiunile sunt sporite datorită mișcării apei, iar gradul real de etanșeitate la apă este mult mai redus, astfel că un ceas care este prevăzut a rezista la 30 de metri poate rezista doar la o stropire cu apă, spălare sau udare în timpul ploii.

Notă: Cea mai frecventă cauză a pătrunderii apei în ceas este pe la rotița de întoarcere. Prin urmare, dacă dorești să înoți sau să te scalzi, asigură-te întotdeauna că rotița nu este trasă înspre exterior nu este permisă. De asemenea, nu este recomandat să utilizezi cronometrul, iluminatul și alte funcții sub apă.

Mecanismul de mișcare: cuarț (baterie)

Ceasul pe cuarț: Sursa de alimentare pentru ceasurile cu acest tip de mecanism este o baterie așa-numită de tip nasture, care poate dura până la câțiva ani. perioada minimă de funcționare a baterie este de cel puțin un an.

Timpul este determinat de oscilatorul din cuarț, care transformată energia furnizată de oscilații electrice ale oscilatorului de cuarț. Datorită frecvenței ridicate a oscilațiilor (32 kHz), ceasurile pe cuarț sunt foarte precise, abaterea în aceste cazuri fiind în jur de un minut pe an.

Notă: dacă este indicată durata de viață a ceasului, aceasta este întotdeauna cu valoare aproximativă. Durata efectivă a bateriei depinde de modul în care este utilizat ceasul și, mai ales, de frecvența utilizării funcțiilor suplimentare, cum ar fi cronometrul, iluminatul, etc.

Tipul de geam: mineral

Acesta este un tip de sticlă cu un aditiv de siliciu numit sticlă de siliciu. Acest tip de sticlă este mai rezistent la zgârieturi, iar pe scala de duritate a lui Mohs îi este atribuit numărul 6. Sticla de tip mineral este întărită la suprafață, dar se poate zgâria în timp ce porți ceasul în mod obișnuit. Sticla de tip mineral are, în principiu, un format standard pentru toate ceasurile.

Sticla minerală concavă: are aceleași proprietăți precum sticla tip mineral, cu excepția faptului că sticla concavă este ușor curbată. Acest lucru, totuși, înseamnă că este mult mai predispusă la zgârieturi. Din acest motiv, întâlnim sticla minerală concavă numai la modele de serie de ceasuri.

Sticlă minerală sferică:  din nou sticla are aceeași duritate precum celelalte două. Diferența este că acest tip de sticlă este convex sub forma unei lentile pentru a face mai ușoară citirea pe cadran (ora, data, ziua săptămânii etc.).

Parametri

 • Culoare cadran: Deschis
 • Tip cadran: Analog, Cu cifre arabe
 • Funcții: Afișaj 24 de ore
 • Mecanism de mișcare: Cuarț (baterie)
 • Material carcasă: Oțel
 • Curea/Brățară: Oțel
 • Sticla: Mineral
 • Categorie: Pentru femei
 • Rezistență la apă: 50 M (5 BAR)
 • Data: ano
 • Recepție semnal radio: ne

Ceas de mână Casio LTP 2069D-2A2VEF

Casio ceas de mana cu afișaj analogic de timp. Ceasurile sunt alimentate de baterii. Acest tip de ceas este impermeabil în timpul înotului de suprafață. Cazul de ceas este din oțel și are forma unui cerc. Ceasul are o curea din otel inoxidabil cu catarama dubla. Sticla din ceas este minerală. Ceasul ceasului este albastru cu numere arabe. Funcțiile acestor ceasuri de ceas pentru feMillet includ o dublă dată. Capacitatea estimată a bateriei este de aproximativ 3 ani cu funcționarea normală a ceasului. Greutatea de ceas a producătorului este de 64 g.

Casio ceas deșteptător
- Afișarea timpului analogic
- Puterea bateriei
- Rezistent la apă în timpul dușului și spălării
- Carcasă în formă de cerc
- Carcasă din oțel
- Curea din oțel
- Cataramă dublă
- Culoarea de argint
- Tasta alBasstră
- Numarul arab
- Material din sticlă - sticlă minerală
- Data dublă
- Durata de viață a bateriei este de aproximativ 3 ani
- Greutatea specificată a ceasului este de 64 g

Ceas de mână Casio LTP 2069D-2A2VEF

Discută

Care sunt gândurile tale despre acest produs?
Trebuie doar să ne spui!

Recenzii produse

Nota
medie
4
0 recenzii
clienți

AFLĂ NOUTĂȚILE PRIN E-MAIL