Sunday Rose femeii desen uita-te la spirit acuarelă

Sunday Rose femeii desen uita-te la spirit acuarelă

4.0 (0 Notă)

Ceasurile de argint cu un motiv de floare colorat îți vor da zâmbetul potrivit. .. Mai mult

Disponibilitate: 3 Zile

331,25 lei

Sunday Rose femeii desen uita-te la spirit acuarelă

Colecția originală de Sunday Rose este concepută pentru suflete blânde romantice care nu se tem să se distingă de ceilalți, să depășească scopurile lor și să își construiască propria lume. Ceasurile STYLOVEe pentru feMillet din colecția Spirit pot avea norocul de a lucra, dar nu le doare chiar seara într-o companie STYLOVEă.

Albă de zăpadă cu model floral delicat, carcasă rotundă, indicatoare de argint și curea din piele cremă - aceasta este o combinație unică pe care o veți iubi dacă sunteți o doamnă STYLOVEă sau sunteți mai aproape de Styleul obișnuit. Simplitatea este frumusețea și aceste ceasuri de design sunt dovada.

JVD ( Design Jasná Vláhová) - o combinație de design ceh, materiale de calitate și prelucrare de precizie. Această afacere de familie vă furnizează ceasul de mână din 1993.

 • ceasuri pentru ceasuri de duză pentru feMillet
 • afișarea timpului analogic
 • bateria
 • impermeabilitatea la apă 50 M (5 bari)
 • în formă circulară
 • carcasă din oțel
 • curea din piele cremă
 • un diamant usor cu un motiv floral
 • ora afișează caractere și cifre romane
 • sticlă minerală
 • Mișcarea japoneză Myiota
 • cu diametrul de 40 mm

Parametri

Brand-uri: Sunday Rose
Culoare cadran: Deschis
Tip cadran: Analog, Combinație de cifre şi simboluri
Mecanism de mișcare: Cuarț (baterie)
Material carcasă: Oțel
Curea/Brățară: Piele
Sticla: Mineral
Categorie: Pentru femei
Rezistență la apă: 50 M (5 BAR)
Data: NU
Recepție semnal radio: NU
Greutate 2.00 g
Disponibilitate: 3 Zile

Tehnologie

Rezistent la apă 50 M (5 BAR)

50 M / 5 BAR: Poți folosi ceasul în duș,în baie sau atunci când înoți de suprafață. Ceasurile impermeabile 50M nu sunt potrivite pentru a sări în apă. În același timp, nu recomandăm aceste ceasuri pentru înotul zilnic.

Impermeabile la apă: în general, această etichetare se referă la impermeabilitatea la apă și la umiditate a ceasului. Ceasurile din această categorie sunt împărțite în mai multe grupuri, în funcție de gradul de etanșeitate la apă și sunt marcate ca având un grad corespunzător de etanșeitate la apă. Marcajul rezistent la apă se găsește fie pe cadran sau pe capacul ceasului.

Exemplu: Un ceas cu o rezistență la apă de 30 de metri rezistă la presiunea apei de 30 de metri. Trebuie să reții că aceste teste sunt efectuate în condiții de laborator. În viața reală, presiunile sunt sporite datorită mișcării apei, iar gradul real de etanșeitate la apă este mult mai redus, astfel că un ceas care este prevăzut a rezista la 30 de metri poate rezista doar la o stropire cu apă, spălare sau udare în timpul ploii.

Notă: Cea mai frecventă cauză a pătrunderii apei în ceas este pe la rotița de întoarcere. Prin urmare, dacă dorești să înoți sau să te scalzi, asigură-te întotdeauna că rotița nu este trasă înspre exterior nu este permisă. De asemenea, nu este recomandat să utilizezi cronometrul, iluminatul și alte funcții sub apă.

Mecanismul de mișcare: cuarț (baterie)

Ceasul pe cuarț: Sursa de alimentare pentru ceasurile cu acest tip de mecanism este o baterie așa-numită de tip nasture, care poate dura până la câțiva ani. perioada minimă de funcționare a baterie este de cel puțin un an.

Timpul este determinat de oscilatorul din cuarț, care transformată energia furnizată de oscilații electrice ale oscilatorului de cuarț. Datorită frecvenței ridicate a oscilațiilor (32 kHz), ceasurile pe cuarț sunt foarte precise, abaterea în aceste cazuri fiind în jur de un minut pe an.

Notă: dacă este indicată durata de viață a ceasului, aceasta este întotdeauna cu valoare aproximativă. Durata efectivă a bateriei depinde de modul în care este utilizat ceasul și, mai ales, de frecvența utilizării funcțiilor suplimentare, cum ar fi cronometrul, iluminatul, etc.

Tipul de geam: mineral

Acesta este un tip de sticlă cu un aditiv de siliciu numit sticlă de siliciu. Acest tip de sticlă este mai rezistent la zgârieturi, iar pe scala de duritate a lui Mohs îi este atribuit numărul 6. Sticla de tip mineral este întărită la suprafață, dar se poate zgâria în timp ce porți ceasul în mod obișnuit. Sticla de tip mineral are, în principiu, un format standard pentru toate ceasurile.

Sticla minerală concavă: are aceleași proprietăți precum sticla tip mineral, cu excepția faptului că sticla concavă este ușor curbată. Acest lucru, totuși, înseamnă că este mult mai predispusă la zgârieturi. Din acest motiv, întâlnim sticla minerală concavă numai la modele de serie de ceasuri.

Sticlă minerală sferică:  din nou sticla are aceeași duritate precum celelalte două. Diferența este că acest tip de sticlă este convex sub forma unei lentile pentru a face mai ușoară citirea pe cadran (ora, data, ziua săptămânii etc.).

Recenzii produse

Nota
medie
4
0 recenzii
clienți

Discută

Care sunt gândurile tale despre acest produs?
Trebuie doar să ne spui!

De la acest brand

Mai multe de la Sunday Rose

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.