Silvertime Ceasuri de mână Ceasuri Bărbătești Ceas de mână Casio WVA 109HDE-7AVER

Ceas de mână Casio WVA 109HDE-7AVER

Transport gratuit

516,67 lei
Transport gratuit

Disponibilitate 7 Zile

Adaugă la lista de dorințe (0)
Notă
4
0 Notă

Rezistent la apă 50 M (5 BAR)

50 M / 5 BAR: Poți folosi ceasul în duș,în baie sau atunci când înoți de suprafață. Ceasurile impermeabile 50M nu sunt potrivite pentru a sări în apă. În același timp, nu recomandăm aceste ceasuri pentru înotul zilnic.

Impermeabile la apă: în general, această etichetare se referă la impermeabilitatea la apă și la umiditate a ceasului. Ceasurile din această categorie sunt împărțite în mai multe grupuri, în funcție de gradul de etanșeitate la apă și sunt marcate ca având un grad corespunzător de etanșeitate la apă. Marcajul rezistent la apă se găsește fie pe cadran sau pe capacul ceasului.

Exemplu: Un ceas cu o rezistență la apă de 30 de metri rezistă la presiunea apei de 30 de metri. Trebuie să reții că aceste teste sunt efectuate în condiții de laborator. În viața reală, presiunile sunt sporite datorită mișcării apei, iar gradul real de etanșeitate la apă este mult mai redus, astfel că un ceas care este prevăzut a rezista la 30 de metri poate rezista doar la o stropire cu apă, spălare sau udare în timpul ploii.

Notă: Cea mai frecventă cauză a pătrunderii apei în ceas este pe la rotița de întoarcere. Prin urmare, dacă dorești să înoți sau să te scalzi, asigură-te întotdeauna că rotița nu este trasă înspre exterior nu este permisă. De asemenea, nu este recomandat să utilizezi cronometrul, iluminatul și alte funcții sub apă.

Mecanismul de mișcare: cuarț (baterie)

Ceasul pe cuarț: Sursa de alimentare pentru ceasurile cu acest tip de mecanism este o baterie așa-numită de tip nasture, care poate dura până la câțiva ani. perioada minimă de funcționare a baterie este de cel puțin un an.

Timpul este determinat de oscilatorul din cuarț, care transformată energia furnizată de oscilații electrice ale oscilatorului de cuarț. Datorită frecvenței ridicate a oscilațiilor (32 kHz), ceasurile pe cuarț sunt foarte precise, abaterea în aceste cazuri fiind în jur de un minut pe an.

Notă: dacă este indicată durata de viață a ceasului, aceasta este întotdeauna cu valoare aproximativă. Durata efectivă a bateriei depinde de modul în care este utilizat ceasul și, mai ales, de frecvența utilizării funcțiilor suplimentare, cum ar fi cronometrul, iluminatul, etc.

Tipul de geam: plastic

Folosit pentru cele mai ieftine modele de ceasuri. Acest tip de "geam" se zgârie foarte ușor, dar, pe de altă parte, costul său este mult mai accesibil  în comparație cu prețul sticlei de tip mineral sau safir.

Parametri

 • Culoarea cadranului: Luminos/deschis
 • Tipul cadranului: Analog, Digital, Cu simboluri
 • Funcții: Alarmă, Oprire (cronograf), Iluminare pe spate, Mod 12/24 ore, Ore Internaționale
 • Mecanismul de Mișcare: Cuarț (baterie)
 • Material Carcasei: Plastic
 • Cureaua/Brățara: Oțel
 • Geamul: Plastic
 • Categorie de Utilizare: Bărbătești
 • Rezistența la Apă: 50 M (5 BAR DE)
 • Data: ano
 • Recepție semnal radio: ano

Ceas de mână Casio WVA 109HDE-7AVER

Casio Casio Casă de ceas cu afișaj de timp analogic și digital. Ceasurile sunt alimentate de baterii. Acest tip de ceas este impermeabil în timpul înotului de suprafață. Cazul de ceas este combinat în designul oțel-plastic și are o formă circulară. Ceasul are o curea din oțel de argint cu o cataramă simplă cu siguranță. Paharul din ceas este confecționat din sticlă călită. Cadranul de ceas este de argint cu 12 indici. Funcțiile acestor ceasuri pentru bărbați includ ceas dublu, afișaj iluminat din spate, ceas deșteptător, cronometru și timp mondial. Durată de viață estimată a bateriei de aproximativ 2 ani cu funcționarea normală a ceasului. Ceasurile sunt controlate de un semnal radio. Greutatea de ceas a producătorului este de 95,5 g.

Casio pentru bărbați pentru ceasuri de mână
- Afișaj de timp analogic și digital
- Puterea bateriei
- Rezistent la apă în timpul dușului și spălării
- Carcasă în formă de cerc
- Carcasă combinată din oțel-plastic
- Curea din oțel
- Cataramă simplă cu siguranțe
- Culoarea de argint
- Argintiu
- Divider cu 12 indici
- Material din sticlă - plastic
- Data dublă
- Afișaj iluminat din spate
- Ceas cu alarmă
- Cronometru
- World Times
- Controlat de semnalul radio
- Durata de viață a bateriei este de aproximativ 2 ani
- Greutatea specificată a ceasului este de 95,5 g

Ceas de mână Casio WVA 109HDE-7AVER

Discută

Care sunt gândurile tale despre acest produs?
Trebuie doar să ne spui!

Recenzii produse

Nota
medie
4
0 recenzii
clienți

AFLĂ NOUTĂȚILE PRIN E-MAIL