Silvertime Ceasuri de mână Ceasuri Bărbătești digital uita-te la Casio val Ceptors WV 200E-1AVEF

digital uita-te la Casio val Ceptors WV 200E-1AVEF


405,56 lei

Disponibilitate 7 Zile

Adaugă la lista de dorințe (0)
Notă
4
0 Notă

Rezistent la apă 200 M (20 BAR)

200 M / 20 BAR: Impermeabilitatea la 200 M sau 20 BAR, înseamnă că te poți scufunda cu dispozitive de oxigen în spate și cu ceasul la mână.

Impermeabile la apă: în general, această etichetare se referă la impermeabilitatea la apă și la umiditate a ceasului. Ceasurile din această categorie sunt împărțite în mai multe grupuri, în funcție de gradul de etanșeitate la apă și sunt marcate ca având un grad corespunzător de etanșeitate la apă. Marcajul rezistent la apă se găsește fie pe cadran sau pe capacul ceasului.

Exemplu: Un ceas cu o rezistență la apă de 30 de metri rezistă la presiunea apei de 30 de metri. Trebuie să reții că aceste teste sunt efectuate în condiții de laborator. În viața reală, presiunile sunt sporite datorită mișcării apei, iar gradul real de etanșeitate la apă este mult mai redus, astfel că un ceas care este prevăzut a rezista la 30 de metri poate rezista doar la o stropire cu apă, spălare sau udare în timpul ploii.

Notă: Cea mai frecventă cauză a pătrunderii apei în ceas este pe la rotița de întoarcere. Prin urmare, dacă dorești să înoți sau să te scalzi, asigură-te întotdeauna că rotița nu este trasă înspre exterior nu este permisă. De asemenea, nu este recomandat să utilizezi cronometrul, iluminatul și alte funcții sub apă.

Mecanismul de mișcare: cuarț (baterie)

Ceasul pe cuarț: Sursa de alimentare pentru ceasurile cu acest tip de mecanism este o baterie așa-numită de tip nasture, care poate dura până la câțiva ani. perioada minimă de funcționare a baterie este de cel puțin un an.

Timpul este determinat de oscilatorul din cuarț, care transformată energia furnizată de oscilații electrice ale oscilatorului de cuarț. Datorită frecvenței ridicate a oscilațiilor (32 kHz), ceasurile pe cuarț sunt foarte precise, abaterea în aceste cazuri fiind în jur de un minut pe an.

Notă: dacă este indicată durata de viață a ceasului, aceasta este întotdeauna cu valoare aproximativă. Durata efectivă a bateriei depinde de modul în care este utilizat ceasul și, mai ales, de frecvența utilizării funcțiilor suplimentare, cum ar fi cronometrul, iluminatul, etc.

Tipul de geam: mineral

Acesta este un tip de sticlă cu un aditiv de siliciu numit sticlă de siliciu. Acest tip de sticlă este mai rezistent la zgârieturi, iar pe scala de duritate a lui Mohs îi este atribuit numărul 6. Sticla de tip mineral este întărită la suprafață, dar se poate zgâria în timp ce porți ceasul în mod obișnuit. Sticla de tip mineral are, în principiu, un format standard pentru toate ceasurile.

Sticla minerală concavă: are aceleași proprietăți precum sticla tip mineral, cu excepția faptului că sticla concavă este ușor curbată. Acest lucru, totuși, înseamnă că este mult mai predispusă la zgârieturi. Din acest motiv, întâlnim sticla minerală concavă numai la modele de serie de ceasuri.

Sticlă minerală sferică:  din nou sticla are aceeași duritate precum celelalte două. Diferența este că acest tip de sticlă este convex sub forma unei lentile pentru a face mai ușoară citirea pe cadran (ora, data, ziua săptămânii etc.).

Parametri

 • Culoarea cadranului: Luminos/deschis
 • Tipul cadranului: Digital
 • Funcții: Alarmă, Oprire (cronograf), Cronometru, Iluminare pe spate, Mod 12/24 ore, Ore Internaționale
 • Mecanismul de Mișcare: Cuarț (baterie)
 • Material Carcasei: Plastic
 • Cureaua/Brățara: Plastic
 • Geamul: Mineral
 • Categorie de Utilizare: Pentru Bărbați
 • Rezistența la Apă: 200 M (20 BAR DE)
 • Data: ano
 • Recepție semnal radio: ano

digital uita-te la Casio val Ceptors WV 200E-1AVEF

Casio ceas de mână pentru bărbați cu afișaj digital de timp. Ceasurile sunt alimentate de baterii. Acest tip de ceas este rezistent la apă când scufundați cu un dispozitiv de oxigen. Cazul de ceas este combinat în designul oțel-plastic și are o formă circulară. Ceasul are o curea din plastic Black cu o cataramă simplă. Sticla din ceas este minerală. Ceasul ceasului este digital. Funcțiile acestor ceasuri pentru bărbați includ ceas dublu, afișaj iluminat din spate, ceas cu alarmă, cronometru, cronometru invers, ceas universal. Ceasurile sunt controlate de un semnal radio. Capacitatea estimată a bateriei este de aproximativ 3 ani cu funcționarea normală a ceasului. Greutatea de ceas a producătorului este de 58 g.

Casio pentru bărbați pentru ceasuri de mână
- Afișarea timpului digital
- Puterea bateriei
- Rezistent la apă când scufundați fără dispozitiv de oxigen
- Cifră de formă circulară
- Carcasă combinată din oțel-plastic
- Curea din plastic
- Cataramă simplă
- Culoarea neagră
- Material din sticlă - sticlă minerală
- Data dublă
- Afișaj iluminat din spate
- Ceas cu alarmă
- Cronometru
- cronometre
- World Times
- Controlat de semnalul radio
- Durata de viață a bateriei este de aproximativ 3 ani
- Greutatea specificată a ceasului este de 58 g

digital uita-te la Casio val Ceptors WV 200E-1AVEF

Discută

Care sunt gândurile tale despre acest produs?
Trebuie doar să ne spui!

Recenzii produse

Nota
medie
4
0 recenzii
clienți

AFLĂ NOUTĂȚILE PRIN E-MAIL