Ceas digital Casio Collection AE 1200WHD-1AVEF

Ceas digital Casio Collection AE 1200WHD-1AVEF

4.0 (0 Notă)

Ceasul Casio are o carcasă din plastic și este alimentat de o mișcare cu cuarț (baterie). Cadranul ceasului este negru, cu afișaj digital al orei. Cureaua ceasului este argintie, din oțel și se închide cu o încuietoare dublă .. Mai mult

Disponibilitate: 7 Zile

268,75 lei

Ceas digital Casio Collection AE 1200WHD-1AVEF

Ceasul Casio are o carcasă din plastic și este alimentat de o mișcare cu cuarț (baterie). Cadranul ceasului este negru, cu afișaj digital al orei. Cureaua ceasului este argintie, din oțel și se închide cu o încuietoare dublă. Vă vom livra ceasul într-o cutie cu un card de garanție și instrucțiuni de utilizare în limba cehă. Acest ceas este potrivit ca un cadou modern pentru bărbați

Ceas de mână pentru bărbați Casio
- Afișaj digital al timpului
- Rezistent la apă 100 m
- Carcasă în formă de dreptunghi
- Carcasă de plastic
- Curea din oțel
- Culoare argintie
- Cadran negru
- Date duble
- Afișaj retroiluminat
- Fusuri orare
- Fus Orar Global 
- Cronometru
- Cronometru
- Alarmă
- Dimensiuni (H x L x P) : 45 x 42,1 x 12,5 mm
- Greutate: 50 g

Parametri

Brand-uri: Casio
Culoare cadran: Deschis
Tip cadran: Digital
Funcții: Alarmă, Cronometru, Cronometru, Iluminare pe spate, Mod 12/24 ore, Ore Internaționale
Mecanism de mișcare: Cuarț (baterie)
Material carcasă: Plastic
Curea/Brățară: Oțel
Sticla: Plastic
Categorie: Pentru bărbați
Rezistență la apă: 100 M (10 BAR)
Data: DA
Recepție semnal radio: NU
Greutate 2.00 g
Disponibilitate: 7 Zile

Tehnologie

Rezistent la apă 100 M (10 BAR)

100 M / 10 BAR: Ceasurile cu această etichetă pot fi folosite fără teamă la piscină, dar și pentru scufundări fără un dispozitiv de snorkeling cu oxigen.

Impermeabile la apă: în general, această etichetare se referă la impermeabilitatea la apă și la umiditate a ceasului. Ceasurile din această categorie sunt împărțite în mai multe grupuri, în funcție de gradul de etanșeitate la apă și sunt marcate ca având un grad corespunzător de etanșeitate la apă. Marcajul rezistent la apă se găsește fie pe cadran sau pe capacul ceasului.

Exemplu: Un ceas cu o rezistență la apă de 30 de metri rezistă la presiunea apei de 30 de metri. Trebuie să reții că aceste teste sunt efectuate în condiții de laborator. În viața reală, presiunile sunt sporite datorită mișcării apei, iar gradul real de etanșeitate la apă este mult mai redus, astfel că un ceas care este prevăzut a rezista la 30 de metri poate rezista doar la o stropire cu apă, spălare sau udare în timpul ploii.

Notă: Cea mai frecventă cauză a pătrunderii apei în ceas este pe la rotița de întoarcere. Prin urmare, dacă dorești să înoți sau să te scalzi, asigură-te întotdeauna că rotița nu este trasă înspre exterior nu este permisă. De asemenea, nu este recomandat să utilizezi cronometrul, iluminatul și alte funcții sub apă.

Mecanismul de mișcare: cuarț (baterie)

Ceasul pe cuarț: Sursa de alimentare pentru ceasurile cu acest tip de mecanism este o baterie așa-numită de tip nasture, care poate dura până la câțiva ani. perioada minimă de funcționare a baterie este de cel puțin un an.

Timpul este determinat de oscilatorul din cuarț, care transformată energia furnizată de oscilații electrice ale oscilatorului de cuarț. Datorită frecvenței ridicate a oscilațiilor (32 kHz), ceasurile pe cuarț sunt foarte precise, abaterea în aceste cazuri fiind în jur de un minut pe an.

Notă: dacă este indicată durata de viață a ceasului, aceasta este întotdeauna cu valoare aproximativă. Durata efectivă a bateriei depinde de modul în care este utilizat ceasul și, mai ales, de frecvența utilizării funcțiilor suplimentare, cum ar fi cronometrul, iluminatul, etc.

Tipul de geam: plastic

Folosit pentru cele mai ieftine modele de ceasuri. Acest tip de "geam" se zgârie foarte ușor, dar, pe de altă parte, costul său este mult mai accesibil  în comparație cu prețul sticlei de tip mineral sau safir.

Recenzii produse

Nota
medie
4
0 recenzii
clienți

Discută

Care sunt gândurile tale despre acest produs?
Trebuie doar să ne spui!

De la acest brand

Mai multe de la Casio

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.