Silvertime Ceasuri de mână Ceasuri Bărbătești Pentru bărbaţi uita-te la Casio SCM-uri 500C-1A1ER

Pentru bărbaţi uita-te la Casio SCM-uri 500C-1A1ER

Transport gratuit

1 016,67 lei
Transport gratuit

Disponibilitate 7 Zile

Adaugă la lista de dorințe (0)
Notă
4
0 Notă

Rezistent la apă 100 M (10 BAR)

100 M / 10 BAR: Ceasurile cu această etichetă pot fi folosite fără teamă la piscină, dar și pentru scufundări fără un dispozitiv de snorkeling cu oxigen.

Impermeabile la apă: în general, această etichetare se referă la impermeabilitatea la apă și la umiditate a ceasului. Ceasurile din această categorie sunt împărțite în mai multe grupuri, în funcție de gradul de etanșeitate la apă și sunt marcate ca având un grad corespunzător de etanșeitate la apă. Marcajul rezistent la apă se găsește fie pe cadran sau pe capacul ceasului.

Exemplu: Un ceas cu o rezistență la apă de 30 de metri rezistă la presiunea apei de 30 de metri. Trebuie să reții că aceste teste sunt efectuate în condiții de laborator. În viața reală, presiunile sunt sporite datorită mișcării apei, iar gradul real de etanșeitate la apă este mult mai redus, astfel că un ceas care este prevăzut a rezista la 30 de metri poate rezista doar la o stropire cu apă, spălare sau udare în timpul ploii.

Notă: Cea mai frecventă cauză a pătrunderii apei în ceas este pe la rotița de întoarcere. Prin urmare, dacă dorești să înoți sau să te scalzi, asigură-te întotdeauna că rotița nu este trasă înspre exterior nu este permisă. De asemenea, nu este recomandat să utilizezi cronometrul, iluminatul și alte funcții sub apă.

Mecanismul de mișcare: solar

Energia solară : Acesta este un ceas clasic cu cuarț (baterie), dar cu  celulele fotovoltaice (solare) care pot fi introduse în acesta, în locul bateriilor convenționale. Bateriile fotovoltaice pot transforma lumina solară și artificială în energie electrică. Ceasurile se reîncărca în mod continuu, iar durata de viață a acestor celule solare este considerabil mai îndelungată decât cea a bateriilor convenționale, ceea ce contribuie și la protejarea mediului înconjurător.

Durata de viață a bateriei solare: Depinde de modul în care folosești ceasul. Bateria este la un nivel optim dacă este expusă în fiecare zi la lumina solară sau la lumina artificială, astfel încât să poată fi reîncărcată în mod regulat. Nu înseamnă totuși că, dacă ceasul nu are lumină, se oprește.

Rezerva de mișcare: fiecare ceas are o anumită rezervă de mișcare - de această dată ceasul arată timpul și este posibil să-și folosească funcțiile fără limitare. Unele modele de ceasuri cu descărcare treptată a bateriei pot opri funcțiile consumatoare de energie pentru a păstra cât mai mult timp funcțiile de bază ale ceasului și pentru a afișa timpul.

Tipul de geam: mineral

Acesta este un tip de sticlă cu un aditiv de siliciu numit sticlă de siliciu. Acest tip de sticlă este mai rezistent la zgârieturi, iar pe scala de duritate a lui Mohs îi este atribuit numărul 6. Sticla de tip mineral este întărită la suprafață, dar se poate zgâria în timp ce porți ceasul în mod obișnuit. Sticla de tip mineral are, în principiu, un format standard pentru toate ceasurile.

Sticla minerală concavă: are aceleași proprietăți precum sticla tip mineral, cu excepția faptului că sticla concavă este ușor curbată. Acest lucru, totuși, înseamnă că este mult mai predispusă la zgârieturi. Din acest motiv, întâlnim sticla minerală concavă numai la modele de serie de ceasuri.

Sticlă minerală sferică:  din nou sticla are aceeași duritate precum celelalte două. Diferența este că acest tip de sticlă este convex sub forma unei lentile pentru a face mai ușoară citirea pe cadran (ora, data, ziua săptămânii etc.).

Parametri

 • Culoare cadran: Închis
 • Tip cadran: Analog, Cu simboluri
 • Funcții: Alarmă, Cronometru, Ore Internaționale
 • Mecanismul de Mișcare: Energie Solară
 • Material Carcasei: Oțel
 • Cureaua/Brățara: Silicon
 • Sticla: Mineral
 • Categorie de Utilizare: Pentru Bărbați
 • Rezistența la Apă: 100 M (10 BAR DE)
 • Data: ano
 • Recepție semnal radio: ne

Pentru bărbaţi uita-te la Casio SCM-uri 500C-1A1ER

Ceasurile Casio au un manșon circular din oțel chirurgical. Ceasurile sunt alimentate de o baterie care este reîncărcată cu energie solară, iar timpul de pe cadranul Black este afișat în mod analog cu ajutorul indexurilor. Cureaua de ceas are o culoare neagră, este din material plastic, iar fixarea este rezolvată cu o cataramă simplă. Selecționate pentru bărbați impermeabil WR 100 M ceas impermeabil este impermeabil cu scufundări, fără un dispozitiv de oxigen. Ceasurile noastre Casio se numără printre cele mai populare cadouri pentru bărbați și le vom livra în cutia cadou originală Edificiu Casio cu card de garanție și instrucțiuni de utilizare.

Casio pentru bărbați pentru ceasuri de mână
- Afișarea timpului analogic
- Energia solară
- Carcasă în formă de cerc
- Etanșare la apă 100 M
- Carcasă din oțel
- Curea din plastic
- Culoarea neagră
- Cataramă simplă
- Ecran Black
- Indicele indexului
- Sticlă minerală
- Data simplă
- Cronometru
- Cronograf
- Ceas cu alarmă
- World Times
- Dimensiuni (lxlxx): 50 x 45,8 x 12,3 mm
- Greutate: 90 g

Pentru bărbaţi uita-te la Casio SCM-uri 500C-1A1ER

Discută

Care sunt gândurile tale despre acest produs?
Trebuie doar să ne spui!

Recenzii produse

Nota
medie
4
0 recenzii
clienți

AFLĂ NOUTĂȚILE PRIN E-MAIL