Silvertime Cutii de Bijuterii Piele Sintetică cutii de bijuterii JK Box SP-250/A21N brown

cutii de bijuterii JK Box SP-250/A21N brown


220,37 lei

Disponibilitate În stoc

Adaugă la lista de dorințe (0)
Notă
4
0 Notă

Parametri

  • Culoarea: Maro
  • Categorie de Utilizare: De Damă
  • Forma Cutiei: Dreptunghiulară

cutii de bijuterii JK Box SP-250/A21N brown

Cutia de bijuterii este acoperită cu piele sintetică de culoare maro închis. Cutia de bijuterii este frumos artizanală, interiorul acesteia este parțial amortizată și acoperită cu o cârpă catifelată de culoare deschisă, care vă protejează bijuteriile împotriva deteriorării. Caseta de bijuterie selectată de 18,8 x 15 x 13 cm oferă un compartiment de depozitare bine amenajat și un sertar de fund culisant Selfmat. În plus, o oglindă foarte practică este atașată la Headacul cutiei de bijuterii. O parte din acest caz bijuterie este o cutie de bijuterii de călătorie mult mai mică , astfel încât să nu trebuiască să vă ocupați de locul în care să vă puneți bijuteriile atunci când mergeți într-o călătorie de vacanță sau de afaceri.

SFAT: Prin scoaterea Selfmata a sertarului de jos care se deschide in acelasi timp cu Headacul cutiei de bijuterii este deschis, veti vedea toate bijuteriile si obiectele de valoare dintr-o privire, si puteti decide instantaneu care dintre bijuteriile dvs. preferate pentru a decora azi. Caseta de bijuterii achiziționată oferă spațiu suficient pentru a stoca toate bijuteriile, cum ar fi inele, cercei , lanțuri, pandantive și este foarte bine aranjat.

Recomandare: Achiziționați o bijuterie fermecătoare cu Swarovski elements în cutia de bijuterii selectată. Dacă îl aranjezi corespunzător în cutia de bijuterii achiziționată, poți fi sigur că fiecare feMillete sau fată se va bucura de acest cadou.

Privire generală rapidă:
- Cutie de bijuterii JKBox
formă: dreptunghi
- Suprafața: imitația pielii
- Culoare: maro închis
- Dimensiune: 18,8 x 15 x 13 cm
Piese de bijuterii de călătorie

cutii de bijuterii JK Box SP-250/A21N brown

Discută

Care sunt gândurile tale despre acest produs?
Trebuie doar să ne spui!

Recenzii produse

Nota
medie
4
0 recenzii
clienți

AFLĂ NOUTĂȚILE PRIN E-MAIL