cutii de bijuterii JK Box SP-250/A25N negru

cutii de bijuterii JK Box SP-250/A25N negru

4.0 (0 Notă)

Cutia de bijuterii este acoperită cu piele sintetică în culoarea neagră, este frumos artizanală, interiorul acesteia este parțial amortizată și acoperită cu o cârpă catifelată de culoare deschisă, care vă protejează bijuteriile împotriva deteriorării .. Mai mult

Disponibilitate: 3 Zile

268,75 lei

cutii de bijuterii JK Box SP-250/A25N negru

Cutia de bijuterii este acoperită cu piele sintetică în culoarea neagră, este frumos artizanală, interiorul acesteia este parțial amortizată și acoperită cu o cârpă catifelată de culoare deschisă, care vă protejează bijuteriile împotriva deteriorării. Caseta de bijuterie selectată de 18,8 x 15 x 13 cm oferă un compartiment de depozitare bine amenajat și un sertar de fund culisant Selfmat. În plus, o oglindă foarte practică este atașată la Headacul cutiei de bijuterii. O parte din acest caz bijuterie este o cutie de bijuterii de călătorie mult mai mică , astfel încât să nu trebuiască să vă ocupați de locul în care să vă puneți bijuteriile atunci când mergeți într-o călătorie de vacanță sau de afaceri.

SFAT: Prin scoaterea Selfmata a sertarului de jos care se deschide in acelasi timp cu Headacul cutiei de bijuterii este deschis, veti vedea toate bijuteriile si obiectele de valoare dintr-o privire, si puteti decide instantaneu care dintre bijuteriile dvs. preferate pentru a decora azi. Cutia de bijuterii achiziționată oferă spațiu suficient pentru a stoca toate bijuteriile, cum ar fi inele, cercei , lanțuri, pandantive și , în același timp, foarte clare.

Recomandare: Achiziționați o bijuterie fermecătoare cu Swarovski elements în cutia de bijuterii selectată. Dacă îl aranjezi corespunzător în cutia de bijuterii achiziționată, poți fi sigur că fiecare feMillete sau fată se va bucura de acest cadou.

Privire generală rapidă:
- Cutie de bijuterii JKBox
formă: dreptunghi
- Suprafața: imitația pielii
- culoare: Black
- Dimensiune: 18,8 x 15 x 13 cm
Piese de bijuterii de călătorie

Parametri

Brand-uri: JK Box
Culoare: Negru
Categorie: Pentru femei
Formă cutie: Dreptunghiulară
Specificații: produs ceh
Greutate 2.00 g
Disponibilitate: 3 Zile

Recenzii produse

Nota
medie
4
0 recenzii
clienți

Discută

Care sunt gândurile tale despre acest produs?
Trebuie doar să ne spui!

De la acest brand

Mai multe de la JK Box

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.