cutii de bijuterii JK Box SP-252/A25N negru

cutii de bijuterii JK Box SP-252/A25N negru

4.0 (0 Notă)

Cutia de bijuterii este acoperită cu piele sintetică în culoarea neagră, frumos artizanală, interiorul este parțial căptușit și acoperit cu cârpă catifelată de culoare deschisă, care vă protejează bijuteriile împotriva deteriorării. Caseta de bijut .. Mai mult

Disponibilitate: 3 Zile

206,83 lei

cutii de bijuterii JK Box SP-252/A25N negru

Cutia de bijuterii este acoperită cu piele sintetică în culoarea neagră, frumos artizanală, interiorul este parțial căptușit și acoperit cu cârpă catifelată de culoare deschisă, care vă protejează bijuteriile împotriva deteriorării. Caseta de bijuterie selectată de 15,4 x 15,4 x 12,7 cm oferă un spațiu de depozitare foarte clar și un sertar de fund culisant Selfmat. În plus, o oglindă foarte practică este atașată la Headacul cutiei de bijuterii. Această bijuterie este o cutie de bijuterii de călătorie mult mai mică , astfel încât să nu trebuiască să vă ocupați de locul în care să vă puneți obiectele de valoare în vacanța dvs. sau în călătoria dvs. de afaceri.

SFAT: Prin scoaterea Selfmata a sertarului de jos care se deschide in acelasi timp cu Headacul cutiei de bijuterii este deschis, veti vedea toate bijuteriile si obiectele de valoare dintr-o privire, si puteti decide instantaneu care dintre bijuteriile dvs. preferate pentru a decora azi. Cutia de bijuterii achiziționată oferă suficient spațiu pentru a stoca toate bijuteriile, cum ar fi inele, cercei , lanțuri sau pandantive, și este foarte bine aranjat.

Recomandare: Achiziționați o bijuterie fermecătoare cu Swarovski elements în cutia de bijuterii selectată. Dacă îl aranjezi corespunzător în cutia de bijuterii achiziționată, poți fi sigur că fiecare feMillete sau fată se va bucura de acest cadou.

Cutie de bijuterii JK Box
- forma: pătrat
- Suprafața: imitația pielii
- culoare: Black
- Dimensiune: 15,4 x 15,4 x 12,7 cm
Piese de bijuterii de călătorie

Încarcă fotografie

Arată lumii lookul tău rock de pe Silvertime.ro

Oricare persoană care încarcă o fotografie, primește un voucher de 10 lei pentru următoarea sa comandă.

Participă! Chiar nu ai nimic de pierdut

Nu pierdeți șansa de a câștiga o reducere 180 RON pentru următoarea dvs. achiziție. Ne dăm o dată în fiecare lună!

Încarcă fotografie

Parametri

Brand-uri: JK Box
Culoare: Negru
Categorie: Pentru femei
Formă cutie: Pătrată
Disponibilitate: 3 Zile

Recenzii produse

Nota
medie
4
0 recenzii
clienți

Discută

Care sunt gândurile tale despre acest produs?
Trebuie doar să ne spui!

Newsletter

AFLĂ NOUTĂȚILE PRIN E-MAIL