Silvertime Bijuterii Cu Cristale Swarovski Elements Seturi cu Cristale Swarovski trusă cu Swarovski Elements 39091.1 alb

trusă cu Swarovski Elements 39091.1 alb


166,30 lei

Disponibilitate 3 Zile

Adaugă la lista de dorințe (0)
Notă
4
0 Notă

Semnele distinctive

Semnele distinctive utilizate în prezent pentru mărfurile din aur, argint și platină în Republica Cehă

Bineînțeles, magazinul nostru are semnat un acord cu Oficiul de Testare pentru a permite cumpărături online, pe care îl poți verifica pe următorul link .

Parametri

  • Culoarea: Alb
  • Tipul cerceilor: În formă de picătură (alungiți)
  • Tipul Pandantivului: cu perlă sintetică
  • Material bijuterii: Argint, Perlă Sintetică
  • Categorie de Utilizare: Pentru Femei
  • Tipul de închidere a Cerceilor: Clipsuri Clasice (Prindere Tipică)

trusă cu Swarovski Elements 39091.1 alb

Set cu Elemente Swarovski 39091.1 alb: Setul selectat este realizat din argint placat cu rodiu 925/1000, în care este amplasată o perlă, care este plantată cu Swarovski elements. Setul selectat constă din cercei lungi de 20 mm și un pandantiv de 17 mm lungime. Perlele acestui set au un diametru de 10 mm. Cercevele din acest kit Swarovski au o fixare clasică, altfel se numește și un brevet de doamne. Această schimbare este simplă, sigură și foarte populară pentru feMillet. Seturile de cristal Swarovski se numără printre cadrele preferate pentru feMillet și din acest set putem obține gratuit o cutie cadou transparentă și, bineînțeles, un certificat care să dovedească autenticitatea elementelor Swarovski. Cristalele Swarovski sunt printre cele mai populare cadouri pentru feMillet. În oferta noastră veți găsi, de asemenea, bijuterii Swarovski, care sunt potrivite ca daruri moderne pentru bărbați.

trusă cu Swarovski Elements 39091.1 alb

Discută

Care sunt gândurile tale despre acest produs?
Trebuie doar să ne spui!

Recenzii produse

Nota
medie
4
0 recenzii
clienți

AFLĂ NOUTĂȚILE PRIN E-MAIL