trusă cu Swarovski Elements 39090.2 cristal ab

trusă cu Swarovski Elements 39090.2 cristal ab

4.0 (0 Notă)

Set cu Elemente Swarovski 39090.2 Crystal AB: Setul selectat este fabricat din argint placat cu rodiu 925/1000. Elementele Swarovski folosite au o formă de cerc și culoare de cristal ab (alb cu efect ab) .. Mai mult

Disponibilitate: 3 Zile

145,42 lei

trusă cu Swarovski Elements 39090.2 cristal ab

Set cu Elemente Swarovski 39090.2 Crystal AB: Setul selectat este fabricat din argint placat cu rodiu 925/1000. Elementele Swarovski folosite au o formă de cerc și culoare de cristal ab (alb cu efect ab). Întregul set este format din cercei lungi de 28 mm, un cristal cu diametrul de 8 mm și un pandantiv cu diametrul de 15 mm și diametrul de 12 mm. Cercevele din acest kit Swarovski au o fixare clasică, altfel se numește și un brevet de doamne. Această schimbare este simplă, sigură și foarte populară pentru feMillet. Seturile de cristal Swarovski se numără printre cadrele preferate pentru feMillet și din acest set putem obține gratuit o cutie cadou transparentă și, bineînțeles, un certificat care să dovedească autenticitatea elementelor Swarovski. Cristalele Swarovski sunt printre cele mai populare cadouri pentru feMillet. În oferta noastră veți găsi, de asemenea, bijuterii Swarovski, care sunt potrivite ca daruri moderne pentru bărbați.

Parametri

Brand-uri: Swarovski elements
Culoare: Cristal AB (strălucitor)
Model cercei: Lungi
Model pandantiv: cu piatră
Material bijuterii: Argint
Categorie: Pentru femei
Sistem închidere cercei: Clipsuri clasice
Greutate 2.00 g
Disponibilitate: 3 Zile

Tehnologie

Semnele distinctive

Semnele distinctive utilizate în prezent pentru mărfurile din aur, argint și platină în Republica Cehă

Bineînțeles, magazinul nostru are semnat un acord cu Oficiul de Testare pentru a permite cumpărături online, pe care îl poți verifica pe următorul link .

Recenzii produse

Nota
medie
4
0 recenzii
clienți

Discută

Care sunt gândurile tale despre acest produs?
Trebuie doar să ne spui!

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.