Pentru bărbaţi comunitate uita-te la PRIM Luna CZ W01P.13084.E

Pentru bărbaţi comunitate uita-te la PRIM Luna CZ W01P.13084.E

4.0 (0 Notă)

Ceasurile pentru bărbați cu aspect fără sfârșit vă vor reprezenta la fiecare răsfoire. .. Mai mult

Disponibilitate: 3 Zile

1 208,33 lei

Pentru bărbaţi comunitate uita-te la PRIM Luna CZ W01P.13084.E

Elementul de ceas elegant PRIM, cu un aspect atemporal, este un plus ideal pentru tinuta socială și casuală.

Carcasa din inel este din oțel și ascunde o mișcare de cuarț (baterie). Sub geamul de safir se află un cadran de argint cu indicatori contrastanți și mâini luminoase. Cu ceasul puteți să vă duși și să vă îmbătați fără griji (adâncimea maximă a scufundării este de 0,5 m). Oțelul curelei de plasă neagră se închide cu catarama.

Marca PRIM este o legendă cehă cehă pură, care excelează în prelucrarea precisă, materiale de calitate și multe modele unice ale unor artiști cehi și străini.

 • ceas pentru bărbați PRIM
 • afișarea timpului analogic
 • acumulator alimentat
 • impermeabil 50 M
 • din oțel din argint
 • curea din oțel
 • argintiu
 • apelați cu indicatoare, mâini luminoase
 • sticlă de safir
 • carcasă de dimensiune 40 x 8 mm
Ceasul din oțel PRIM este livrat într-o cutie de lux, cu un card de garanție și instrucțiuni de utilizare.

  Parametri

  Brand-uri: Prim
  Culoare cadran: Deschis
  Tip cadran: Analog, Cu simboluri
  Funcții: Fazele lunii
  Mecanism de mișcare: Cuarț (baterie)
  Material carcasă: Oțel
  Curea/Brățară: Oțel
  Sticla: Safir
  Categorie: Pentru bărbați
  Rezistență la apă: 50 M (5 BAR)
  Data: DA
  Recepție semnal radio: NU
  Specificații: produs ceh
  Greutate 2.00 g
  Disponibilitate: 3 Zile

  Tehnologie

  Rezistent la apă 50 M (5 BAR)

  50 M / 5 BAR: Poți folosi ceasul în duș,în baie sau atunci când înoți de suprafață. Ceasurile impermeabile 50M nu sunt potrivite pentru a sări în apă. În același timp, nu recomandăm aceste ceasuri pentru înotul zilnic.

  Impermeabile la apă: în general, această etichetare se referă la impermeabilitatea la apă și la umiditate a ceasului. Ceasurile din această categorie sunt împărțite în mai multe grupuri, în funcție de gradul de etanșeitate la apă și sunt marcate ca având un grad corespunzător de etanșeitate la apă. Marcajul rezistent la apă se găsește fie pe cadran sau pe capacul ceasului.

  Exemplu: Un ceas cu o rezistență la apă de 30 de metri rezistă la presiunea apei de 30 de metri. Trebuie să reții că aceste teste sunt efectuate în condiții de laborator. În viața reală, presiunile sunt sporite datorită mișcării apei, iar gradul real de etanșeitate la apă este mult mai redus, astfel că un ceas care este prevăzut a rezista la 30 de metri poate rezista doar la o stropire cu apă, spălare sau udare în timpul ploii.

  Notă: Cea mai frecventă cauză a pătrunderii apei în ceas este pe la rotița de întoarcere. Prin urmare, dacă dorești să înoți sau să te scalzi, asigură-te întotdeauna că rotița nu este trasă înspre exterior nu este permisă. De asemenea, nu este recomandat să utilizezi cronometrul, iluminatul și alte funcții sub apă.

  Mecanismul de mișcare: cuarț (baterie)

  Ceasul pe cuarț: Sursa de alimentare pentru ceasurile cu acest tip de mecanism este o baterie așa-numită de tip nasture, care poate dura până la câțiva ani. perioada minimă de funcționare a baterie este de cel puțin un an.

  Timpul este determinat de oscilatorul din cuarț, care transformată energia furnizată de oscilații electrice ale oscilatorului de cuarț. Datorită frecvenței ridicate a oscilațiilor (32 kHz), ceasurile pe cuarț sunt foarte precise, abaterea în aceste cazuri fiind în jur de un minut pe an.

  Notă: dacă este indicată durata de viață a ceasului, aceasta este întotdeauna cu valoare aproximativă. Durata efectivă a bateriei depinde de modul în care este utilizat ceasul și, mai ales, de frecvența utilizării funcțiilor suplimentare, cum ar fi cronometrul, iluminatul, etc.

  Tipul de geam: safir

  Cea mai solidă versiune de sticlă folosită pentru ceasuri. Această este o versiune sintetică a corundului, care are o duritate de 9 pe scala lui Mohs,  mai dur fiind doar diamantul, cu 10. Sticla de safir este mai rezistentă la zgârieturi de aproximativ 5 ori mai mult decât sticla obișnuită și de 3 ori mai rezistentă decât sticla de tip mineral. Acest lucru nu înseamna că ceasul din sticlă de safir nu se poate zgâria sau că acele ceasuri cu cristalele de safir nu pot fi distruse. Datorită prețului sau, sticla de safir este folosită doar la modelele mai scumpe de ceasuri. Chiar și la ceasurile de safir, poți întâlni o variantă convexă, dar, datorită producției foarte ridicate de sticlă de safir, aceste diapozitive sunt foarte scumpe și rareori utilizate.

  Recenzii produse

  Nota
  medie
  4
  0 recenzii
  clienți

  Discută

  Care sunt gândurile tale despre acest produs?
  Trebuie doar să ne spui!

  De la acest brand

  Mai multe de la Prim

  Newsletter

  Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.