Pentru bărbaţi maşini uita-te la PRIM retro Selfmat W01C.13055.A

Pentru bărbaţi maşini uita-te la PRIM retro Selfmat W01C.13055.A

4.0 (0 Notă)

Ceasurile mecanice pentru bărbați cu aspect fără sfârșit vă vor reprezenta la fiecare răsfoire. .. Mai mult

Disponibilitate: 3 Zile

1 931,69 lei

Pentru bărbaţi maşini uita-te la PRIM retro Selfmat W01C.13055.A

Retro bărbați PRIM ceasuri timpless sunt un plus ideal pentru tinuta socială și casual. Retro colecția este o piesă de design cu sticlă convexă și remiză automată pe care nu trebuie să ratați!

Carcasa din inel este din oțel și ascunde o mișcare mecanică cu înfășurare automată. Sub diapozitivul mineral se află un cadran de argint cu numere și indici. Ceasurile au 3 rezistențe ATM și pot rezista stropilor de apă sau umezelii. Cureaua din piele albastră este finisată cu un clip clasic pe ghimp.

Marca PRIM este o legendă cehă cehă pură, care excelează în prelucrarea precisă, materiale de calitate și multe modele unice ale unor artiști cehi și străini.

 • ceas pentru bărbați PRIM
 • afișarea timpului analogic
 • automa
 • impermeabil 30 M
 • din oțel inoxidabil cu vizor
 • din oțel din argint
 • curea din piele albastră
 • argintiu
 • apelați cu indicii și numere
 • sticlă minerală
 • dimensiunea carcasei de 45 x 12 mm
Ceasul din oțel PRIM este livrat într-o cutie de lux, cu un card de garanție și instrucțiuni de utilizare.

  Încarcă fotografie

  Arată lumii lookul tău rock de pe Silvertime.ro

  Oricare persoană care încarcă o fotografie, primește un voucher de 10 lei pentru următoarea sa comandă.

  Participă! Chiar nu ai nimic de pierdut

  Nu pierdeți șansa de a câștiga o reducere 180 RON pentru următoarea dvs. achiziție. Ne dăm o dată în fiecare lună!

  Încarcă fotografie

  Parametri

  Brand-uri: Prim
  Culoare cadran: Deschis
  Tip cadran: Analog, Combinație de cifre şi simboluri
  Mecanism de mișcare: Automatic
  Material carcasă: Oțel
  Curea/Brățară: Piele
  Sticla: Mineral
  Categorie: Pentru bărbați
  Rezistență la apă: 30 M (3 BAR)
  Data: ano
  Recepție semnal radio: ne
  Váha 2.00 g
  Disponibilitate: 3 Zile

  Tehnologie

  Impermeabil 30 M (3 BAR)

  30 M / 3 BAR: Ceasurile cu această etichetă vor rezista la apă în timpul utilizării normale. De exemplu, aceasta înseamnă că poate fi stropit cu apă, atunci când te speli pe mâini, faci un duș sau te uzi, atunci când plouă afară.

  Impermeabile la apă: în general, această etichetare se referă la impermeabilitatea la apă și la umiditate a ceasului. Ceasurile din această categorie sunt împărțite în mai multe grupuri, în funcție de gradul de etanșeitate la apă și sunt marcate ca având un grad corespunzător de etanșeitate la apă. Marcajul rezistent la apă se găsește fie pe cadran sau pe capacul ceasului.

  Exemplu: Un ceas cu o rezistență la apă de 30 de metri rezistă la presiunea apei de 30 de metri. Trebuie să reții că aceste teste sunt efectuate în condiții de laborator. În viața reală, presiunile sunt sporite datorită mișcării apei, iar gradul real de etanșeitate la apă este mult mai redus, astfel că un ceas care este prevăzut a rezista la 30 de metri poate rezista doar la o stropire cu apă, spălare sau udare în timpul ploii.

  Notă: Cea mai frecventă cauză a pătrunderii apei în ceas este pe la rotița de întoarcere. Prin urmare, dacă dorești să înoți sau să te scalzi, asigură-te întotdeauna că rotița nu este trasă înspre exterior nu este permisă. De asemenea, nu este recomandat să utilizezi cronometrul, iluminatul și alte funcții sub apă.

  Mecanismul de mișcare: întoarcere automata

  Ceasurile cu întoarcere automată: Ceasurile automate sunt ceasuri cu un mecanism mecanic, are care sunt completate cu un mecanism cu auto-întoarcere. Datorită acestui mecanism, nu este necesar să mai întorci ceasul manual (folosind o rotiță), ci acesta se întoarce singur, atunci când îl porți la mână, cum ar fi atunci când mergi pe jos, lucrezi la birou, etc.

  Cum funcționează ceasul automatic: Ceasul automat acționează arcul întins, care este desfăcut treptat. Arcul este acționat de mișcarea mâinii pe care se poartă ceasul. Folosirea zilnică a ceasului generează așa-numita rezervă de funcționare, adică timpul în care ceasul funcționează, chiar dacă nu este la mână și nu are loc o întoarcere automată. Pentru ceasurile obișnuite, această perioadă este de aproximativ două zile. Pentru modelele mai bune, rezerva poate dura aproximativ 2 săptămâni.

  Sfat: Dacă nu ai ținut ceasul la mână pentru o perioadă de timp mai îndelungată și acesta s-a oprit, îl poți întoarce mecanic de la rotiță sau pur și simplu îl agiți de câteva ori, până se pune în mișcare. Setează-ți ora, pune-l la mână, iar ceasul va începe să funcționeze normal atunci când începi să mergi.

  Tipul de geam: mineral

  Acesta este un tip de sticlă cu un aditiv de siliciu numit sticlă de siliciu. Acest tip de sticlă este mai rezistent la zgârieturi, iar pe scala de duritate a lui Mohs îi este atribuit numărul 6. Sticla de tip mineral este întărită la suprafață, dar se poate zgâria în timp ce porți ceasul în mod obișnuit. Sticla de tip mineral are, în principiu, un format standard pentru toate ceasurile.

  Sticla minerală concavă: are aceleași proprietăți precum sticla tip mineral, cu excepția faptului că sticla concavă este ușor curbată. Acest lucru, totuși, înseamnă că este mult mai predispusă la zgârieturi. Din acest motiv, întâlnim sticla minerală concavă numai la modele de serie de ceasuri.

  Sticlă minerală sferică:  din nou sticla are aceeași duritate precum celelalte două. Diferența este că acest tip de sticlă este convex sub forma unei lentile pentru a face mai ușoară citirea pe cadran (ora, data, ziua săptămânii etc.).

  Recenzii produse

  Nota
  medie
  4
  0 recenzii
  clienți

  Discută

  Care sunt gândurile tale despre acest produs?
  Trebuie doar să ne spui!

  Newsletter

  AFLĂ NOUTĂȚILE PRIN E-MAIL