Silvertime Ceasuri de mână Ceasuri Bărbătești Pentru bărbaţi maşini uita-te la PRIM Praga W01C.13004.B

Pentru bărbaţi maşini uita-te la PRIM Praga W01C.13004.B

Transport gratuit

2 218,52 lei
Transport gratuit

Un ceas mecanic pentru bărbați de lux, cu un aspect distinctiv, vă va reprezenta la fiecare pas. .. Mai mult

Disponibilitate 3 Zile

Adaugă la lista de dorințe (0)
Notă
4
0 Notă

Impermeabil 30 M (3 BAR)

30 M / 3 BAR: Ceasurile cu această etichetă vor rezista la apă în timpul utilizării normale. De exemplu, aceasta înseamnă că poate fi stropit cu apă, atunci când te speli pe mâini, faci un duș sau te uzi, atunci când plouă afară.

Impermeabile la apă: în general, această etichetare se referă la impermeabilitatea la apă și la umiditate a ceasului. Ceasurile din această categorie sunt împărțite în mai multe grupuri, în funcție de gradul de etanșeitate la apă și sunt marcate ca având un grad corespunzător de etanșeitate la apă. Marcajul rezistent la apă se găsește fie pe cadran sau pe capacul ceasului.

Exemplu: Un ceas cu o rezistență la apă de 30 de metri rezistă la presiunea apei de 30 de metri. Trebuie să reții că aceste teste sunt efectuate în condiții de laborator. În viața reală, presiunile sunt sporite datorită mișcării apei, iar gradul real de etanșeitate la apă este mult mai redus, astfel că un ceas care este prevăzut a rezista la 30 de metri poate rezista doar la o stropire cu apă, spălare sau udare în timpul ploii.

Notă: Cea mai frecventă cauză a pătrunderii apei în ceas este pe la rotița de întoarcere. Prin urmare, dacă dorești să înoți sau să te scalzi, asigură-te întotdeauna că rotița nu este trasă înspre exterior nu este permisă. De asemenea, nu este recomandat să utilizezi cronometrul, iluminatul și alte funcții sub apă.

Mecanismul de mișcare: întoarcere automata

Ceasurile cu întoarcere automată: Ceasurile automate sunt ceasuri cu un mecanism mecanic, are care sunt completate cu un mecanism cu auto-întoarcere. Datorită acestui mecanism, nu este necesar să mai întorci ceasul manual (folosind o rotiță), ci acesta se întoarce singur, atunci când îl porți la mână, cum ar fi atunci când mergi pe jos, lucrezi la birou, etc.

Cum funcționează ceasul automatic: Ceasul automat acționează arcul întins, care este desfăcut treptat. Arcul este acționat de mișcarea mâinii pe care se poartă ceasul. Folosirea zilnică a ceasului generează așa-numita rezervă de funcționare, adică timpul în care ceasul funcționează, chiar dacă nu este la mână și nu are loc o întoarcere automată. Pentru ceasurile obișnuite, această perioadă este de aproximativ două zile. Pentru modelele mai bune, rezerva poate dura aproximativ 2 săptămâni.

Sfat: Dacă nu ai ținut ceasul la mână pentru o perioadă de timp mai îndelungată și acesta s-a oprit, îl poți întoarce mecanic de la rotiță sau pur și simplu îl agiți de câteva ori, până se pune în mișcare. Setează-ți ora, pune-l la mână, iar ceasul va începe să funcționeze normal atunci când începi să mergi.

Tipul de geam: mineral

Acesta este un tip de sticlă cu un aditiv de siliciu numit sticlă de siliciu. Acest tip de sticlă este mai rezistent la zgârieturi, iar pe scala de duritate a lui Mohs îi este atribuit numărul 6. Sticla de tip mineral este întărită la suprafață, dar se poate zgâria în timp ce porți ceasul în mod obișnuit. Sticla de tip mineral are, în principiu, un format standard pentru toate ceasurile.

Sticla minerală concavă: are aceleași proprietăți precum sticla tip mineral, cu excepția faptului că sticla concavă este ușor curbată. Acest lucru, totuși, înseamnă că este mult mai predispusă la zgârieturi. Din acest motiv, întâlnim sticla minerală concavă numai la modele de serie de ceasuri.

Sticlă minerală sferică:  din nou sticla are aceeași duritate precum celelalte două. Diferența este că acest tip de sticlă este convex sub forma unei lentile pentru a face mai ușoară citirea pe cadran (ora, data, ziua săptămânii etc.).

Parametri

 • Culoarea cadranului: Luminos/deschis
 • Tipul cadranului: Analog, Combinație de cifre şi simboluri
 • Funcții: Afișaj 24 de ore, Interval timp dual
 • Mecanismul de Mișcare: Automatic
 • Material Carcasei: Oțel
 • Cureaua/Brățara: Piele
 • Geamul: Mineral, Sferic
 • Categorie de Utilizare: Bărbătești
 • Rezistența la Apă: 30 M (3 BAR DE)
 • Data: ne
 • Recepție semnal radio: ne

Pentru bărbaţi maşini uita-te la PRIM Praga W01C.13004.B

Ceasul PRIM pentru bărbați de lux , cu aspect fără întreruperi, este o completare ideală pentru tinuta socială și casuală. Colecția Praga este o piesă distinctivă, retro cu sticlă convexă și o remiză automată pe care nu trebuie să o pierdeți!

Carcasa din inel este din oțel și găsește o mișcare mecanică cu înfășurare automată (calibrul 82S7 cu 21 rubine). Partea de jos a ceasului este filetat cu o fereastră din sticlă minerală.

Sub diapozitivul mineral convex este un cadran radial cu indicii crescuți. Cadranul dual de 24 de ore este decorat cu cercuri concentrice. La ora 7, vista indică frecvența de 21.600 oscilații / oră. Ceasurile au 3 rezistențe ATM și pot rezista stropilor de apă sau umezelii. Cureaua din piele brună este terminată cu un știft clasic pe ghimp.

Marca PRIM este o legendă cehă cehă pură, care excelează în prelucrarea precisă, materiale de calitate și multe modele unice ale unor artiști cehi și străini.

 • ceas pentru bărbați PRIM
 • afișarea timpului analogic
 • automa
 • dublă dial 24 de ore
 • impermeabil 30 M
 • din oțel inoxidabil cu vizor
 • din oțel din argint
 • curea din piele maro
 • argintiu
 • apelați cu indicii și numere aurite
 • convex sticlă minerală
 • carcasă de dimensiune 42 x 14 mm
Ceasul din oțel PRIM este livrat într-o cutie de lux, cu un card de garanție și instrucțiuni de utilizare.

  Pentru bărbaţi maşini uita-te la PRIM Praga W01C.13004.B

  Discută

  Care sunt gândurile tale despre acest produs?
  Trebuie doar să ne spui!

  Recenzii produse

  Nota
  medie
  4
  0 recenzii
  clienți

  AFLĂ NOUTĂȚILE PRIN E-MAIL