Ceas PRIM Timp Zone Chrono W01P.10170.C

Ceas PRIM Timp Zone Chrono W01P.10170.C

4.0 (0 Notă)

PRIM W01P.10170. Prezentare rapidă: - ceas de mână PRIM pentru bărbați - afișaj analogic al orei - unitate de cuarț - rezistent la apă WR 100 m - corp în formă de inel - carcasă din oțel (IPB modificată) - curea din oțel (tehnologie IPB modificată - clemă dublă cu blocare - cadran negru - cadran cu cifre arabe - sticlă minerală - dată simplă - cronograf (cronometru) - ore mondiale - cadran de 24 de ore - dimensiuni carcasă: 47 x 13,5 mm - carcasă PRIM: cadouri tradiționale pentru bărbați Ceas PRIM W01P.10170.C: cronograf multif .. Mai mult

Disponibilitate: 3 Zile

1 324,48 lei

Ceas PRIM Timp Zone Chrono W01P.10170.C

PRIM W01P.10170. Prezentare rapidă: - ceas de mână PRIM pentru bărbați - afișaj analogic al orei - unitate de cuarț - rezistent la apă WR 100 m - corp în formă de inel - carcasă din oțel (IPB modificată) - curea din oțel (tehnologie IPB modificată - clemă dublă cu blocare - cadran negru - cadran cu cifre arabe - sticlă minerală - dată simplă - cronograf (cronometru) - ore mondiale - cadran de 24 de ore - dimensiuni carcasă: 47 x 13,5 mm - carcasă PRIM: cadouri tradiționale pentru bărbați Ceas PRIM W01P.10170.C: cronograf multifuncțional realizat din oțel inoxidabil 316L lustruit cu tehnologie IPB. Acest finisaj foarte rezistent la abraziune conferă carcasei o nuanță neagră mată. Un mecanism de cuarț cu un cronograf de calibru OS 22 cu o măsurătoare de 1/20 de secundă este inserat într-o carcasă masivă cu un diametru de 47 mm. Ceasul are partea inferioară din oțel inoxidabil închis pe filet. Etanșeitatea la apă 10 ATM asigură rezistența la înot. Sub sticla minerală convexă se află un cadran cu cifre arabe în relief, iar pe inel este afișată o scală de minute. Cadranul are, de asemenea, o fereastră la poziția 4:30, în care este plasată data. Inelul fusului orar din afara cadranului este controlat de o coroană la ora 8. Acele principale ale orelor și minutelor sunt acoperite cu un strat luminescent, iar acele cronografului sunt aurite. La ora 3, este un amplasat un cadran mic în format de 24 de ore. Pentru măsurarea cronografului, există un contor de minute în poziția de la ora 9, iar în poziția de la ora 6, o mână care se deplasează pe o traiectorie retrogradă măsoară timpul cu o precizie de 1/20 de secundă. În mod implicit, acest contor măsoară secundele din timpul de maximă audiență. Brățara este modificată prin periere și lustruire, realizată tot din oțel inoxidabil 316, modificată prin tehnologia IPB, cu închidere cu un clips dublu de siguranță. Acest ceas este livrat într-o cutie de lux, cu un card de garanție și instrucțiuni. Ceasuri "Ceasuri din oțel" PRIM ceasuri W01P.10170.C.Q06E9080A90

Parametri

Brand-uri: Prim
Culoare cadran: Închis
Tip cadran: Analog, Cu cifre arabe
Funcții: Afișaj 24 de ore, Cronometru, Ore Internaționale
Mecanism de mișcare: Cuarț (baterie)
Material carcasă: Oțel
Curea/Brățară: Oțel
Sticla: Mineral
Categorie: Pentru bărbați
Rezistență la apă: 100 M (10 BAR)
Data: DA
Recepție semnal radio: NU
Greutate 2.00 g
Disponibilitate: 3 Zile

Tehnologie

Rezistent la apă 100 M (10 BAR)

100 M / 10 BAR: Ceasurile cu această etichetă pot fi folosite fără teamă la piscină, dar și pentru scufundări fără un dispozitiv de snorkeling cu oxigen.

Impermeabile la apă: în general, această etichetare se referă la impermeabilitatea la apă și la umiditate a ceasului. Ceasurile din această categorie sunt împărțite în mai multe grupuri, în funcție de gradul de etanșeitate la apă și sunt marcate ca având un grad corespunzător de etanșeitate la apă. Marcajul rezistent la apă se găsește fie pe cadran sau pe capacul ceasului.

Exemplu: Un ceas cu o rezistență la apă de 30 de metri rezistă la presiunea apei de 30 de metri. Trebuie să reții că aceste teste sunt efectuate în condiții de laborator. În viața reală, presiunile sunt sporite datorită mișcării apei, iar gradul real de etanșeitate la apă este mult mai redus, astfel că un ceas care este prevăzut a rezista la 30 de metri poate rezista doar la o stropire cu apă, spălare sau udare în timpul ploii.

Notă: Cea mai frecventă cauză a pătrunderii apei în ceas este pe la rotița de întoarcere. Prin urmare, dacă dorești să înoți sau să te scalzi, asigură-te întotdeauna că rotița nu este trasă înspre exterior nu este permisă. De asemenea, nu este recomandat să utilizezi cronometrul, iluminatul și alte funcții sub apă.

Mecanismul de mișcare: cuarț (baterie)

Ceasul pe cuarț: Sursa de alimentare pentru ceasurile cu acest tip de mecanism este o baterie așa-numită de tip nasture, care poate dura până la câțiva ani. perioada minimă de funcționare a baterie este de cel puțin un an.

Timpul este determinat de oscilatorul din cuarț, care transformată energia furnizată de oscilații electrice ale oscilatorului de cuarț. Datorită frecvenței ridicate a oscilațiilor (32 kHz), ceasurile pe cuarț sunt foarte precise, abaterea în aceste cazuri fiind în jur de un minut pe an.

Notă: dacă este indicată durata de viață a ceasului, aceasta este întotdeauna cu valoare aproximativă. Durata efectivă a bateriei depinde de modul în care este utilizat ceasul și, mai ales, de frecvența utilizării funcțiilor suplimentare, cum ar fi cronometrul, iluminatul, etc.

Tipul de geam: mineral

Acesta este un tip de sticlă cu un aditiv de siliciu numit sticlă de siliciu. Acest tip de sticlă este mai rezistent la zgârieturi, iar pe scala de duritate a lui Mohs îi este atribuit numărul 6. Sticla de tip mineral este întărită la suprafață, dar se poate zgâria în timp ce porți ceasul în mod obișnuit. Sticla de tip mineral are, în principiu, un format standard pentru toate ceasurile.

Sticla minerală concavă: are aceleași proprietăți precum sticla tip mineral, cu excepția faptului că sticla concavă este ușor curbată. Acest lucru, totuși, înseamnă că este mult mai predispusă la zgârieturi. Din acest motiv, întâlnim sticla minerală concavă numai la modele de serie de ceasuri.

Sticlă minerală sferică:  din nou sticla are aceeași duritate precum celelalte două. Diferența este că acest tip de sticlă este convex sub forma unei lentile pentru a face mai ușoară citirea pe cadran (ora, data, ziua săptămânii etc.).

Recenzii produse

Nota
medie
4
0 recenzii
clienți

Discută

Care sunt gândurile tale despre acest produs?
Trebuie doar să ne spui!

Newsletter

AFLĂ NOUTĂȚILE PRIN E-MAIL