Pentru bărbaţi titan uita-te la Festina titan data 20466/3

Pentru bărbaţi titan uita-te la Festina titan data 20466/3

4.0 (0 Notă)

Ceasul social pentru bărbați cu cadran Black vă va reprezenta la fiecare pas. .. Mai mult

Disponibilitate: 3 Zile

727,08 lei

Pentru bărbaţi titan uita-te la Festina titan data 20466/3

Ceasul elegant din titan Festina, cu aspect atemporal, este un plus ideal pentru ținutele sociale și casual.

Ceasul social cu o carcasă rotundă și din titan conduce o mișcare de cuarț (baterie) cu un indicator de dată, plasat atipic la poziția 6. Ora pe cadranul Black arată numere arabe îndrăznețe. Cadranul este acoperit cu sticlă minerală dreaptă. Cu un impermeabil de 100 M, nu trebuie să vă luați ceasul preferat în timp ce înotați sau să faceți snorkeling. Desigur, există o tracțiune durabilă din titan, încheiată cu o cataramă pliabilă.

Ceasul FESTINA este o legendă pe piața producției de ceasuri. Designul inconfundabil al ceasului reflectă temperamentul designerilor spanioli, iar calitatea de primă clasă are rădăcini ferme în Elveția, unde este compus ceasul.

 • ceas de bărbați Festina
 • afișare analogică de timp
 • alimentat cu baterie
 • indicatorul de date
 • impermeabil 100 M
 • Carcasă din titan
 • curea din titan
 • cadran Black
 • dial cu numere arabe
 • mâini luminiscente
 • pahar mineral
 • dimensiunea carcasei 40 mm
Vă vom furniza un ceas Festina clasic într-o cutie de lux, cu card de garanție și un manual de instrucțiuni ceh.

  Parametri

  Brand-uri: Festina
  Culoare cadran: Închis
  Tip cadran: Analog, Cu cifre arabe
  Mecanism de mișcare: Cuarț (baterie)
  Material carcasă: Titan
  Curea/Brățară: Titan
  Sticla: Mineral
  Categorie: Pentru bărbați
  Rezistență la apă: 100 M (10 BAR)
  Data: DA
  Recepție semnal radio: NU
  Greutate 2.00 g
  Disponibilitate: 3 Zile

  Tehnologie

  Rezistent la apă 100 M (10 BAR)

  100 M / 10 BAR: Ceasurile cu această etichetă pot fi folosite fără teamă la piscină, dar și pentru scufundări fără un dispozitiv de snorkeling cu oxigen.

  Impermeabile la apă: în general, această etichetare se referă la impermeabilitatea la apă și la umiditate a ceasului. Ceasurile din această categorie sunt împărțite în mai multe grupuri, în funcție de gradul de etanșeitate la apă și sunt marcate ca având un grad corespunzător de etanșeitate la apă. Marcajul rezistent la apă se găsește fie pe cadran sau pe capacul ceasului.

  Exemplu: Un ceas cu o rezistență la apă de 30 de metri rezistă la presiunea apei de 30 de metri. Trebuie să reții că aceste teste sunt efectuate în condiții de laborator. În viața reală, presiunile sunt sporite datorită mișcării apei, iar gradul real de etanșeitate la apă este mult mai redus, astfel că un ceas care este prevăzut a rezista la 30 de metri poate rezista doar la o stropire cu apă, spălare sau udare în timpul ploii.

  Notă: Cea mai frecventă cauză a pătrunderii apei în ceas este pe la rotița de întoarcere. Prin urmare, dacă dorești să înoți sau să te scalzi, asigură-te întotdeauna că rotița nu este trasă înspre exterior nu este permisă. De asemenea, nu este recomandat să utilizezi cronometrul, iluminatul și alte funcții sub apă.

  Mecanismul de mișcare: cuarț (baterie)

  Ceasul pe cuarț: Sursa de alimentare pentru ceasurile cu acest tip de mecanism este o baterie așa-numită de tip nasture, care poate dura până la câțiva ani. perioada minimă de funcționare a baterie este de cel puțin un an.

  Timpul este determinat de oscilatorul din cuarț, care transformată energia furnizată de oscilații electrice ale oscilatorului de cuarț. Datorită frecvenței ridicate a oscilațiilor (32 kHz), ceasurile pe cuarț sunt foarte precise, abaterea în aceste cazuri fiind în jur de un minut pe an.

  Notă: dacă este indicată durata de viață a ceasului, aceasta este întotdeauna cu valoare aproximativă. Durata efectivă a bateriei depinde de modul în care este utilizat ceasul și, mai ales, de frecvența utilizării funcțiilor suplimentare, cum ar fi cronometrul, iluminatul, etc.

  Tipul de geam: mineral

  Acesta este un tip de sticlă cu un aditiv de siliciu numit sticlă de siliciu. Acest tip de sticlă este mai rezistent la zgârieturi, iar pe scala de duritate a lui Mohs îi este atribuit numărul 6. Sticla de tip mineral este întărită la suprafață, dar se poate zgâria în timp ce porți ceasul în mod obișnuit. Sticla de tip mineral are, în principiu, un format standard pentru toate ceasurile.

  Sticla minerală concavă: are aceleași proprietăți precum sticla tip mineral, cu excepția faptului că sticla concavă este ușor curbată. Acest lucru, totuși, înseamnă că este mult mai predispusă la zgârieturi. Din acest motiv, întâlnim sticla minerală concavă numai la modele de serie de ceasuri.

  Sticlă minerală sferică:  din nou sticla are aceeași duritate precum celelalte două. Diferența este că acest tip de sticlă este convex sub forma unei lentile pentru a face mai ușoară citirea pe cadran (ora, data, ziua săptămânii etc.).

  Recenzii produse

  Nota
  medie
  4
  0 recenzii
  clienți

  Discută

  Care sunt gândurile tale despre acest produs?
  Trebuie doar să ne spui!

  De la acest brand

  Mai multe de la Festina

  Newsletter

  Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.