(Stoc epuizat) Pentru bărbaţi uita-te la Festina multifuncțională 20445/6

(Stoc epuizat) Pentru bărbaţi uita-te la Festina multifuncțională 20445/6

4.0 (0 Notă)

Ceasul elegant pentru bărbați cu cadran modern vă va reprezenta în companie și în timpul liber. .. Mai mult

Pentru bărbaţi uita-te la Festina multifuncțională 20445/6

Ceasul Festina pentru bărbați cu aspect atemporal este accesoriul ideal pentru bărbatul modern.

Ceasurile sportive și sociale cu carcasă rotundă, din oțel, sunt alimentate de o baterie de cuarț, cu un indicator de dată multifuncțional și un cadran de 24 de ore. Ora pe cadranul Black cu elemente albastre care prezintă indici. Cadranul este acoperit cu un pahar mineral drept și cu un impermeabil de 100 M nu trebuie să scoateți ceasul de la înKeytura mâinii, chiar dacă săriți să vă răciți în piscină. Desigur, există o tracțiune din oțel durabilă cu catarama basculantă.

Ceasul FESTINA este o legendă pe piața producției de ceasuri. Designul inconfundabil al ceasului reflectă temperamentul designerilor spanioli, iar calitatea de primă clasă are rădăcini ferme în Elveția, unde este compus ceasul.

 • ceas de bărbați Festina
 • afișare analogică de timp
 • alimentat cu baterie
 • indicatorul de date
 • Cadran de 24 de ore
 • impermeabil 100 M
 • carcasă din oțel
 • curea de oțel
 • cadran Black cu elemente albastre
 • dial cu indexuri
 • mâini și indicii luminiscenți
 • pahar mineral
 • dimensiunea carcasei 43 mm
Vom furniza ceasuri de moda Festina într-o cutie de lux, cu certificat de garanție și instrucțiuni de utilizare cehe.

  Parametri

  Brand-uri: Festina
  Culoare cadran: Închis
  Tip cadran: Analog, Cu simboluri
  Funcții: Afișaj 24 de ore
  Mecanism de mișcare: Cuarț (baterie)
  Material carcasă: Oțel
  Curea/Brățară: Oțel
  Sticla: Mineral
  Categorie: Pentru bărbați
  Rezistență la apă: 100 M (10 BAR)
  Data: DA
  Recepție semnal radio: NU
  Greutate 2.00 g

  Tehnologie

  Rezistent la apă 100 M (10 BAR)

  100 M / 10 BAR: Ceasurile cu această etichetă pot fi folosite fără teamă la piscină, dar și pentru scufundări fără un dispozitiv de snorkeling cu oxigen.

  Impermeabile la apă: în general, această etichetare se referă la impermeabilitatea la apă și la umiditate a ceasului. Ceasurile din această categorie sunt împărțite în mai multe grupuri, în funcție de gradul de etanșeitate la apă și sunt marcate ca având un grad corespunzător de etanșeitate la apă. Marcajul rezistent la apă se găsește fie pe cadran sau pe capacul ceasului.

  Exemplu: Un ceas cu o rezistență la apă de 30 de metri rezistă la presiunea apei de 30 de metri. Trebuie să reții că aceste teste sunt efectuate în condiții de laborator. În viața reală, presiunile sunt sporite datorită mișcării apei, iar gradul real de etanșeitate la apă este mult mai redus, astfel că un ceas care este prevăzut a rezista la 30 de metri poate rezista doar la o stropire cu apă, spălare sau udare în timpul ploii.

  Notă: Cea mai frecventă cauză a pătrunderii apei în ceas este pe la rotița de întoarcere. Prin urmare, dacă dorești să înoți sau să te scalzi, asigură-te întotdeauna că rotița nu este trasă înspre exterior nu este permisă. De asemenea, nu este recomandat să utilizezi cronometrul, iluminatul și alte funcții sub apă.

  Mecanismul de mișcare: cuarț (baterie)

  Ceasul pe cuarț: Sursa de alimentare pentru ceasurile cu acest tip de mecanism este o baterie așa-numită de tip nasture, care poate dura până la câțiva ani. perioada minimă de funcționare a baterie este de cel puțin un an.

  Timpul este determinat de oscilatorul din cuarț, care transformată energia furnizată de oscilații electrice ale oscilatorului de cuarț. Datorită frecvenței ridicate a oscilațiilor (32 kHz), ceasurile pe cuarț sunt foarte precise, abaterea în aceste cazuri fiind în jur de un minut pe an.

  Notă: dacă este indicată durata de viață a ceasului, aceasta este întotdeauna cu valoare aproximativă. Durata efectivă a bateriei depinde de modul în care este utilizat ceasul și, mai ales, de frecvența utilizării funcțiilor suplimentare, cum ar fi cronometrul, iluminatul, etc.

  Tipul de geam: mineral

  Acesta este un tip de sticlă cu un aditiv de siliciu numit sticlă de siliciu. Acest tip de sticlă este mai rezistent la zgârieturi, iar pe scala de duritate a lui Mohs îi este atribuit numărul 6. Sticla de tip mineral este întărită la suprafață, dar se poate zgâria în timp ce porți ceasul în mod obișnuit. Sticla de tip mineral are, în principiu, un format standard pentru toate ceasurile.

  Sticla minerală concavă: are aceleași proprietăți precum sticla tip mineral, cu excepția faptului că sticla concavă este ușor curbată. Acest lucru, totuși, înseamnă că este mult mai predispusă la zgârieturi. Din acest motiv, întâlnim sticla minerală concavă numai la modele de serie de ceasuri.

  Sticlă minerală sferică:  din nou sticla are aceeași duritate precum celelalte două. Diferența este că acest tip de sticlă este convex sub forma unei lentile pentru a face mai ușoară citirea pe cadran (ora, data, ziua săptămânii etc.).

  De la acest brand

  Mai multe de la Festina

  Newsletter

  Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.