(Stoc epuizat) Pentru bărbaţi titan uita-te la Festina titan data 20435/1

(Stoc epuizat) Pentru bărbaţi titan uita-te la Festina titan data 20435/1

4.0 (0 Notă)

Ceasul de titan social cu cadran argintiu vă va reprezenta la fiecare pas. .. Mai mult

Pentru bărbaţi titan uita-te la Festina titan data 20435/1

Ceasul elegant din titan Festina, cu aspect atemporal, este un plus ideal pentru ținutele sociale și casual.

Ceasul social cu o carcasă rotundă și din titan conduce o baterie de cuarț cu un indicator de dată. Ora pe cadranul argintiu indică numere arabe. Cadranul este acoperit cu sticlă minerală dreaptă. Cu o rezistență la apă de 50 M, nu trebuie să vă luați ceasul preferat în timp ce faceți baie sau faceți duș. Desigur, există o tracțiune durabilă din titan, încheiată cu o cataramă pliabilă.

Ceasul FESTINA este o legendă pe piața producției de ceasuri. Designul inconfundabil al ceasului reflectă temperamentul designerilor spanioli, iar calitatea de primă clasă are rădăcini ferme în Elveția, unde este compus ceasul.

 • ceas de bărbați Festina
 • afișare analogică de timp
 • alimentat cu baterie
 • indicatorul de date
 • impermeabil 50 M
 • Carcasă din titan
 • curea din titan
 • cadran argintiu
 • dial cu numere arabe
 • mâini luminiscente
 • pahar mineral
 • dimensiunea carcasei 40,5 mm
Vă vom furniza un ceas Festina clasic într-o cutie de lux, cu card de garanție și un manual de instrucțiuni ceh.

  Parametri

  Brand-uri: Festina
  Culoare cadran: Deschis
  Tip cadran: Analog, Cu simboluri
  Mecanism de mișcare: Cuarț (baterie)
  Material carcasă: Titan
  Curea/Brățară: Titan
  Sticla: Mineral
  Categorie: Pentru bărbați
  Rezistență la apă: 50 M (5 BAR)
  Data: DA
  Recepție semnal radio: NU
  Greutate 2.00 g

  Tehnologie

  Rezistent la apă 50 M (5 BAR)

  50 M / 5 BAR: Poți folosi ceasul în duș,în baie sau atunci când înoți de suprafață. Ceasurile impermeabile 50M nu sunt potrivite pentru a sări în apă. În același timp, nu recomandăm aceste ceasuri pentru înotul zilnic.

  Impermeabile la apă: în general, această etichetare se referă la impermeabilitatea la apă și la umiditate a ceasului. Ceasurile din această categorie sunt împărțite în mai multe grupuri, în funcție de gradul de etanșeitate la apă și sunt marcate ca având un grad corespunzător de etanșeitate la apă. Marcajul rezistent la apă se găsește fie pe cadran sau pe capacul ceasului.

  Exemplu: Un ceas cu o rezistență la apă de 30 de metri rezistă la presiunea apei de 30 de metri. Trebuie să reții că aceste teste sunt efectuate în condiții de laborator. În viața reală, presiunile sunt sporite datorită mișcării apei, iar gradul real de etanșeitate la apă este mult mai redus, astfel că un ceas care este prevăzut a rezista la 30 de metri poate rezista doar la o stropire cu apă, spălare sau udare în timpul ploii.

  Notă: Cea mai frecventă cauză a pătrunderii apei în ceas este pe la rotița de întoarcere. Prin urmare, dacă dorești să înoți sau să te scalzi, asigură-te întotdeauna că rotița nu este trasă înspre exterior nu este permisă. De asemenea, nu este recomandat să utilizezi cronometrul, iluminatul și alte funcții sub apă.

  Mecanismul de mișcare: cuarț (baterie)

  Ceasul pe cuarț: Sursa de alimentare pentru ceasurile cu acest tip de mecanism este o baterie așa-numită de tip nasture, care poate dura până la câțiva ani. perioada minimă de funcționare a baterie este de cel puțin un an.

  Timpul este determinat de oscilatorul din cuarț, care transformată energia furnizată de oscilații electrice ale oscilatorului de cuarț. Datorită frecvenței ridicate a oscilațiilor (32 kHz), ceasurile pe cuarț sunt foarte precise, abaterea în aceste cazuri fiind în jur de un minut pe an.

  Notă: dacă este indicată durata de viață a ceasului, aceasta este întotdeauna cu valoare aproximativă. Durata efectivă a bateriei depinde de modul în care este utilizat ceasul și, mai ales, de frecvența utilizării funcțiilor suplimentare, cum ar fi cronometrul, iluminatul, etc.

  Tipul de geam: mineral

  Acesta este un tip de sticlă cu un aditiv de siliciu numit sticlă de siliciu. Acest tip de sticlă este mai rezistent la zgârieturi, iar pe scala de duritate a lui Mohs îi este atribuit numărul 6. Sticla de tip mineral este întărită la suprafață, dar se poate zgâria în timp ce porți ceasul în mod obișnuit. Sticla de tip mineral are, în principiu, un format standard pentru toate ceasurile.

  Sticla minerală concavă: are aceleași proprietăți precum sticla tip mineral, cu excepția faptului că sticla concavă este ușor curbată. Acest lucru, totuși, înseamnă că este mult mai predispusă la zgârieturi. Din acest motiv, întâlnim sticla minerală concavă numai la modele de serie de ceasuri.

  Sticlă minerală sferică:  din nou sticla are aceeași duritate precum celelalte două. Diferența este că acest tip de sticlă este convex sub forma unei lentile pentru a face mai ușoară citirea pe cadran (ora, data, ziua săptămânii etc.).

  De la acest brand

  Mai multe de la Festina

  Newsletter

  Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.