(Stoc epuizat) radio dirijat, perete ceas JVD RH612.7

(Stoc epuizat) radio dirijat, perete ceas JVD RH612.7

4.0 (0 Notă)

Ceasurile controlate cu radio au o carcasă din plastic, cu o suprafață imitând lemn maro deschis. Timpul de pe cadranul alb arată 12 cifre arabe distincte, făcând ceasul ușor de citit chiar și de la distanță .. Mai mult

radio dirijat, perete ceas JVD RH612.7

Ceasurile controlate cu radio au o carcasă din plastic, cu o suprafață imitând lemn maro deschis. Timpul de pe cadranul alb arată 12 cifre arabe distincte, făcând ceasul ușor de citit chiar și de la distanță. Ceas rotund cu un diametru de 250 mm, acționează ceas cu cuarț (baterie) cu semnal radio.

JVD ( Design Jasná Vláhová) - o combinație de design ceh, materiale de calitate și prelucrare de precizie. Această companie de familie aduce ceasuri de birou și de birou cu design modern și clasic la casele și birourile dvs. din 1994.

  • ceas de plastic JVD
  • Afișarea timpului cifre arabe
  • cuarț mișcare
  • radio controlat
  • Culoare: maro deschis (imitație de lemn)
  • material: plastic  
  • dimensiune: 250 x 32 mm

Sfat : Dacă nu sunteți sigur de alegerea orelor potrivite, puteți fi inspirat de blogul nostru, unde am pregătit câteva sfaturi pentru alegerea orelor potrivite . Indiferent dacă căutați interiorul dvs. sau alegeți-l ca un cadou - puteți oricând să vă bazați pe ceasurile JVD!

Parametri

Brand-uri: JVD
Culoare: Maro
Carcasă: Plastic
Recepție semnal radio: DA
Funcții speciale: Fără funcții speciale
Formă: Rotundă
Tip de ceas: Ceasuri de bucătărie, Ceasuri de cameră
Model mecanism: Cuarț (baterie)
Afișaj timp: Analog
Specificații: produs ceh
Greutate 2.00 g

Tehnologie

Ceas cu control radio

Ceasurile cu semnal radio au avantajul de a-ți arăta timpul exact până la o secundă fără a fi nevoie să le setezi cumva. În Cehia, ceasul primește semnalul DCF77 din Germania (de lângă Frankfurt). Ceasurile care au un receptor de semnal radio îți vor asigura, pe lângă timpul exact, și trecerea de la ora de vară la cea de iarnă și invers. În acest fel, utilizatorul nu mai trebuie să-și facă griji în legătură cu nimic.

Recepționarea semnalului în străinătate: Dacă călătorești în străinătate și ai un receptor radio cu mai multe frecvențe (majoritatea ceasurilor de acest fel sunt echipate cu un astfel de receptor), atunci nu trebuie să-ți mai faci griji cu privire la ora exactă. Ceasul decodifică în mod automat semnalul și stabilește ora locală exactă. În afară de radiodifuzorul german, alte centre de transmitere a semnalului se află în Marea Britanie, America și două în Japonia.

În afară razei de acoperire: Dacă nu ieși din raza de acoperire a ceasului nu trebuie să-ți faci griji cu privire la oprirea acestuia sau a indicării timpului. Ceasul începe să funcționeze ca orice alt ceas cu cuarț.

De la acest brand

Mai multe de la JVD

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.