(Stoc epuizat) Ceas de damă cu cronograf Festina Boyfriend Collection 20398/1

(Stoc epuizat) Ceas de damă cu cronograf Festina Boyfriend Collection 20398/1

4.0 (0 Notă)

Acest ceas elegant pentru femei, cu cadran argintiu și diamant, te va reprezenta la fiecare pas. .. Mai mult

Ceas de damă cu cronograf Festina Boyfriend Collection 20398/1

Ceasul pentru femei Festina, cu designul său modern, este accesoriul ideal pentru ținutele sociale și casual.

Ceas sportiv și social cu carcasă rotundă, din oțel, acționat de o mișcare cu cuarț (baterie) cu cronograf și cadran cu 24 de ore. Ora de pe cadranul argintiu, decorat cu un diamant la ora 12, este afișată de indici luminoși din aur roz. Cadranul este acoperit de un cristal mineral plat și, cu o rezistență la apă de 100M, nu trebuie să dai ceasul jos de pe încheietura mâinii, nici măcar atunci când sari în piscină pentru a te răcori. Bineînțeles, există o curea din oțel de calitate, bicoloră, finisată cu o cataramă pliabilă.

Ceasurile FESTINA sunt o legendă pe piața de ceasuri. Designul inconfundabil al ceasului se reflectă în temperamentul designerilor spanioli, iar calitatea de primă clasă are rădăcini puternice în Elveția, unde este compus ceasul.

  • Ceas pentru femei Festina
  • afișare analogică a timpului
  • alimentat cu baterii
  • rezistență la apă 100 M
  • carcasă din oțel
  • curea din oțel
  • cadran argintiu cu diamant
  • cadran cu indici luminescenți
  • sticlă minerală
  • dimensiunea carcasei 38,5 mm
Ceasul de designer Festina vă va fi livrat într-o cutie de lux, cu un card de garanție și instrucțiuni de utilizare în limba cehă.

Parametri

Brand-uri: Festina
Culoare cadran: Deschis
Tip cadran: Analog, Cu simboluri
Mecanism de mișcare: Cuarț (baterie)
Material carcasă: Oțel, Placat cu Aur
Curea/Brățară: Oțel
Sticla: Mineral
Categorie: Pentru femei
Rezistență la apă: 100 M (10 BAR)
Data: NU
Recepție semnal radio: NU
Greutate 2.00 g

Tehnologie

Rezistent la apă 100 M (10 BAR)

100 M / 10 BAR: Ceasurile cu această etichetă pot fi folosite fără teamă la piscină, dar și pentru scufundări fără un dispozitiv de snorkeling cu oxigen.

Impermeabile la apă: în general, această etichetare se referă la impermeabilitatea la apă și la umiditate a ceasului. Ceasurile din această categorie sunt împărțite în mai multe grupuri, în funcție de gradul de etanșeitate la apă și sunt marcate ca având un grad corespunzător de etanșeitate la apă. Marcajul rezistent la apă se găsește fie pe cadran sau pe capacul ceasului.

Exemplu: Un ceas cu o rezistență la apă de 30 de metri rezistă la presiunea apei de 30 de metri. Trebuie să reții că aceste teste sunt efectuate în condiții de laborator. În viața reală, presiunile sunt sporite datorită mișcării apei, iar gradul real de etanșeitate la apă este mult mai redus, astfel că un ceas care este prevăzut a rezista la 30 de metri poate rezista doar la o stropire cu apă, spălare sau udare în timpul ploii.

Notă: Cea mai frecventă cauză a pătrunderii apei în ceas este pe la rotița de întoarcere. Prin urmare, dacă dorești să înoți sau să te scalzi, asigură-te întotdeauna că rotița nu este trasă înspre exterior nu este permisă. De asemenea, nu este recomandat să utilizezi cronometrul, iluminatul și alte funcții sub apă.

Mecanismul de mișcare: cuarț (baterie)

Ceasul pe cuarț: Sursa de alimentare pentru ceasurile cu acest tip de mecanism este o baterie așa-numită de tip nasture, care poate dura până la câțiva ani. perioada minimă de funcționare a baterie este de cel puțin un an.

Timpul este determinat de oscilatorul din cuarț, care transformată energia furnizată de oscilații electrice ale oscilatorului de cuarț. Datorită frecvenței ridicate a oscilațiilor (32 kHz), ceasurile pe cuarț sunt foarte precise, abaterea în aceste cazuri fiind în jur de un minut pe an.

Notă: dacă este indicată durata de viață a ceasului, aceasta este întotdeauna cu valoare aproximativă. Durata efectivă a bateriei depinde de modul în care este utilizat ceasul și, mai ales, de frecvența utilizării funcțiilor suplimentare, cum ar fi cronometrul, iluminatul, etc.

Tipul de geam: mineral

Acesta este un tip de sticlă cu un aditiv de siliciu numit sticlă de siliciu. Acest tip de sticlă este mai rezistent la zgârieturi, iar pe scala de duritate a lui Mohs îi este atribuit numărul 6. Sticla de tip mineral este întărită la suprafață, dar se poate zgâria în timp ce porți ceasul în mod obișnuit. Sticla de tip mineral are, în principiu, un format standard pentru toate ceasurile.

Sticla minerală concavă: are aceleași proprietăți precum sticla tip mineral, cu excepția faptului că sticla concavă este ușor curbată. Acest lucru, totuși, înseamnă că este mult mai predispusă la zgârieturi. Din acest motiv, întâlnim sticla minerală concavă numai la modele de serie de ceasuri.

Sticlă minerală sferică:  din nou sticla are aceeași duritate precum celelalte două. Diferența este că acest tip de sticlă este convex sub forma unei lentile pentru a face mai ușoară citirea pe cadran (ora, data, ziua săptămânii etc.).

De la acest brand

Mai multe de la Festina

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.