Silvertime Ceasuri de mână Ceasuri de Damă Femeii comunitate uita-te la Festina prieten colectare 20477/2

Femeii comunitate uita-te la Festina prieten colectare 20477/2

Transport gratuit

535,19 lei
Transport gratuit

Ceasul de dama cu cadran Black și mișcarea Milanului te vor reprezenta la fiecare pas. .. Mai mult

Disponibilitate 3 Zile

Adaugă la lista de dorințe (0)
Notă
4
0 Notă

Impermeabil 30 M (3 BAR)

30 M / 3 BAR: Ceasurile cu această etichetă vor rezista la apă în timpul utilizării normale. De exemplu, aceasta înseamnă că poate fi stropit cu apă, atunci când te speli pe mâini, faci un duș sau te uzi, atunci când plouă afară.

Impermeabile la apă: în general, această etichetare se referă la impermeabilitatea la apă și la umiditate a ceasului. Ceasurile din această categorie sunt împărțite în mai multe grupuri, în funcție de gradul de etanșeitate la apă și sunt marcate ca având un grad corespunzător de etanșeitate la apă. Marcajul rezistent la apă se găsește fie pe cadran sau pe capacul ceasului.

Exemplu: Un ceas cu o rezistență la apă de 30 de metri rezistă la presiunea apei de 30 de metri. Trebuie să reții că aceste teste sunt efectuate în condiții de laborator. În viața reală, presiunile sunt sporite datorită mișcării apei, iar gradul real de etanșeitate la apă este mult mai redus, astfel că un ceas care este prevăzut a rezista la 30 de metri poate rezista doar la o stropire cu apă, spălare sau udare în timpul ploii.

Notă: Cea mai frecventă cauză a pătrunderii apei în ceas este pe la rotița de întoarcere. Prin urmare, dacă dorești să înoți sau să te scalzi, asigură-te întotdeauna că rotița nu este trasă înspre exterior nu este permisă. De asemenea, nu este recomandat să utilizezi cronometrul, iluminatul și alte funcții sub apă.

Mecanismul de mișcare: cuarț (baterie)

Ceasul pe cuarț: Sursa de alimentare pentru ceasurile cu acest tip de mecanism este o baterie așa-numită de tip nasture, care poate dura până la câțiva ani. perioada minimă de funcționare a baterie este de cel puțin un an.

Timpul este determinat de oscilatorul din cuarț, care transformată energia furnizată de oscilații electrice ale oscilatorului de cuarț. Datorită frecvenței ridicate a oscilațiilor (32 kHz), ceasurile pe cuarț sunt foarte precise, abaterea în aceste cazuri fiind în jur de un minut pe an.

Notă: dacă este indicată durata de viață a ceasului, aceasta este întotdeauna cu valoare aproximativă. Durata efectivă a bateriei depinde de modul în care este utilizat ceasul și, mai ales, de frecvența utilizării funcțiilor suplimentare, cum ar fi cronometrul, iluminatul, etc.

Tipul de geam: mineral

Acesta este un tip de sticlă cu un aditiv de siliciu numit sticlă de siliciu. Acest tip de sticlă este mai rezistent la zgârieturi, iar pe scala de duritate a lui Mohs îi este atribuit numărul 6. Sticla de tip mineral este întărită la suprafață, dar se poate zgâria în timp ce porți ceasul în mod obișnuit. Sticla de tip mineral are, în principiu, un format standard pentru toate ceasurile.

Sticla minerală concavă: are aceleași proprietăți precum sticla tip mineral, cu excepția faptului că sticla concavă este ușor curbată. Acest lucru, totuși, înseamnă că este mult mai predispusă la zgârieturi. Din acest motiv, întâlnim sticla minerală concavă numai la modele de serie de ceasuri.

Sticlă minerală sferică:  din nou sticla are aceeași duritate precum celelalte două. Diferența este că acest tip de sticlă este convex sub forma unei lentile pentru a face mai ușoară citirea pe cadran (ora, data, ziua săptămânii etc.).

Parametri

 • Culoare cadran: Închis
 • Tip cadran: Analog, Cu simboluri
 • Mecanism de mișcare: Cuarț (baterie)
 • Material carcasă: Oțel, Placat cu Aur
 • Curea/Brățară: Oțel, Placată cu Aur
 • Sticla: Mineral
 • Categorie: Pentru femei
 • Rezistență la apă: 30 M (3 BAR)
 • Data: ne
 • Recepție semnal radio: ne

Femeii comunitate uita-te la Festina prieten colectare 20477/2

Ceasurile Festina pentru doamne minimaliste, cu o mișcare populară din Milano, sunt complementul ideal pentru ținuta de zi cu zi.

Ceas de petrecere cu carcasă de oțel în aur roz, alimentat de baterie de cuarț. Ora pe cadranul Black arată indexurile. Cadranul este acoperit cu sticlă minerală dreaptă. Impermeabilitatea de 30 M garantează rezistența la apă atunci când este pulverizat sau udat. Ceasul este o mișcare aurită din Milano, pe care o ai acasă într-un timp scurt, după cum ai nevoie.

Ceasul FESTINA este o legendă pe piața producției de ceasuri. Designul inconfundabil al ceasului reflectă temperamentul designerilor spanioli, iar calitatea de primă clasă are rădăcini ferme în Elveția, unde este compus ceasul.

 • ceas minimalist Festina
 • afișare analogică de timp
 • alimentat cu baterie
 • rezistent la apă 30 M
 • carcasă din oțel aurit
 • curea de oțel aurit numită mișcarea Milanului
 • cadran Black
 • dial cu indexuri
 • pahar mineral
 • dimensiunea carcasei 38 mm
Vă vom oferi ceasuri Festina la modă într-o cutie de lux, cu card de garanție și manual de instrucțiuni ceh.

  Femeii comunitate uita-te la Festina prieten colectare 20477/2

  Discută

  Care sunt gândurile tale despre acest produs?
  Trebuie doar să ne spui!

  Recenzii produse

  Nota
  medie
  4
  0 recenzii
  clienți

  AFLĂ NOUTĂȚILE PRIN E-MAIL