Pahare de vin Lyonnais, clar (6 buc) - La Rochére

Pahare de vin Lyonnais, clar (6 buc) - La Rochére

4.0 (0 Notă)

Sticla elegantă pe tijă completează orice interior. .. Mai mult

Disponibilitate: 7 Zile

275,00 lei

Pahare de vin Lyonnais, clar (6 buc) - La Rochére

Sănătate! Beți pentru sănătate din aceste pahare de vin originale din sticlă transparentă. Savurați o băutură delicioasă și întoarceți-vă câteva secole în urmă - seria Lyonnais se inspiră din Renaștere și de la curtea franceză

Dumneavoastră și oaspeții dumneavoastră veți adorapaharul rustic cu picior cu un relief cu forme interesante din sticlăria artizanală La Rochére.

Gama Lyonnais este demnă de masa regilor. Rădăcinile sticlăriei franceze datează din secolul al XV-lea La Rochére unde sunt fabricate cele mai fine produse din sticlă. Sticlarii pricepuți se inspiră din vremuri trecute - vremurile lui Napoleon Bonaparte, barocul, Renașterea - și puteți simți un pic de istorie în fiecare dintre creațiile lor. Paharele, farfuriile, bolurile, carafele - tot ce vă puteți gândi - vor fi decorul oricărei mese.

Paharele cu picior din sticlă transparentă vor deveni o parte esențială a tuturor evenimentelor importante din viață. Designul rustic, elegant, cu detalii interesante, se potrivește perfect cu interiorul în stilul Provence, cu cabanele clasice din Cehia sau cu clădirile istorice. Nu vă fie teamă să le folosiți și în interioarele moderne!

înălțime: 16,5 cm
diametru: 8,5 cm
volum: 230 ml
lavabil în mașina de spălat vase

Parametri

Brand-uri: La Rochére
Culoare: clar
Material: Sticlă
Greutate 2.00 g
Disponibilitate: 7 Zile

Recenzii produse

Nota
medie
4
0 recenzii
clienți

Discută

Care sunt gândurile tale despre acest produs?
Trebuie doar să ne spui!

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.