pandantiv cu Swarovski Elements 34081.1 cristal

pandantiv cu Swarovski Elements 34081.1 cristal

4.0 (0 Notă)

Pandantiv cu Swarovski elements 34081.1 Cristal: Un pandantiv în formă de minge cu diametru de 16 mm este suspendat pe un cercel de argint placat cu rodiu și cristalele de cristal Swarovski (alb) sunt descărcate .. Mai mult

Disponibilitate: 3 Zile

207,92 lei

pandantiv cu Swarovski Elements 34081.1 cristal

Pandantiv cu Swarovski elements 34081.1 Cristal: Un pandantiv în formă de minge cu diametru de 16 mm este suspendat pe un cercel de argint placat cu rodiu și cristalele de cristal Swarovski (alb) sunt descărcate. Vom expedia pandantivul cumpărat în cutia cadou originală Swarovski Elemensts și, desigur, veți primi un certificat de autenticitate al cristalelor Swarovski folosite. Bijuterii Swarovski este unul dintre cele mai vândute cadouri pentru feMillet și unele dintre bijuteriile Swarovski pot fi, de asemenea, alese ca și cadouri originale pentru bărbați.TIP: Te întrebi dacă acest pandantiv Swarovski este cel potrivit pentru partenerul tău? Am pregătit câteva sfaturi simple pentru a alege bijuteria potrivită pe care o puteți inspira în următorul link și sperăm că sfatul nostru vă va ajuta să alegeți bijuteriile potrivite și veți alege un cadou potrivit pentru o feMillete, o prietena sau un prieten.

Parametri

Brand-uri: Swarovski elements
Culoare: Transparent
Model pandantiv: cu piatră
Material bijuterii: Argint
Categorie: Pentru femei
Greutate 2.00 g
Disponibilitate: 3 Zile

Tehnologie

Semnele distinctive

Semnele distinctive utilizate în prezent pentru mărfurile din aur, argint și platină în Republica Cehă

Bineînțeles, magazinul nostru are semnat un acord cu Oficiul de Testare pentru a permite cumpărături online, pe care îl poți verifica pe următorul link .

Recenzii produse

Nota
medie
4
0 recenzii
clienți

Discută

Care sunt gândurile tale despre acest produs?
Trebuie doar să ne spui!

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.