(Stoc epuizat) cercei Swarovski Elements 31153.1 cristal

(Stoc epuizat) cercei Swarovski Elements 31153.1 cristal

5.0 (1 Notă)

Cercei Swarovski Elements Crystal - 31153.1: Cerceii expusi sunt realizati din argint placat cu rodiu si decorati cu elemente Crystal Swarovski distinctive in cristal (alb). Cerceii selectați, cu diametrul de 18 mm, au o fixare clasică, în caz contrar se numește și un brevet de doamnelor, care este foarte simplu, preferat și sigur pentru feMillet .. Mai mult

cercei Swarovski Elements 31153.1 cristal

Cercei Swarovski Elements Crystal - 31153.1: Cerceii expusi sunt realizati din argint placat cu rodiu si decorati cu elemente Crystal Swarovski distinctive in cristal (alb). Cerceii selectați, cu diametrul de 18 mm, au o fixare clasică, în caz contrar se numește și un brevet de doamnelor, care este foarte simplu, preferat și sigur pentru feMillet. Cristalele Swarovski sunt astăzi cadouri foarte populare pentru feMillet, dar, de asemenea, nu uităm bărbații. Pentru cei din magazinul nostru, este de asemenea posibil să cumpărați bijuterii Swarovski Elements care vor deveni cadouri moderne pentru bărbați. Pentru fiecare element Swarovski Elements cumpărați o cutie cadou și un certificat de autenticitate.

Parametri

Brand-uri: Swarovski elements
Culoare: Transparent
Model cercei: Lungi
Material bijuterii: Argint
Categorie: Pentru femei
Sistem închidere cercei: Clipsuri clasice
Greutate 2.00 g

Tehnologie

Semnele distinctive

Semnele distinctive utilizate în prezent pentru mărfurile din aur, argint și platină în Republica Cehă

Bineînțeles, magazinul nostru are semnat un acord cu Oficiul de Testare pentru a permite cumpărături online, pe care îl poți verifica pe următorul link .

De la acest brand

Mai multe de la Swarovski elements

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.