pandantiv cu Swarovski Elements 34004.2 cristal ab

pandantiv cu Swarovski Elements 34004.2 cristal ab

4.0 (0 Notă)

Pandantiv cu Swarovski elements 34004.2 Crystal Ab: un pandantiv în formă de inimă, de 28 mm, în formă de inimă, cu culori limpezi și ab (alb cu efect ab). Ochea este realizată din argint placat cu rodiu 925/1000 .. Mai mult

Disponibilitate: 3 Zile

141,25 lei

pandantiv cu Swarovski Elements 34004.2 cristal ab

Pandantiv cu Swarovski elements 34004.2 Crystal Ab: un pandantiv în formă de inimă, de 28 mm, în formă de inimă, cu culori limpezi și ab (alb cu efect ab). Ochea este realizată din argint placat cu rodiu 925/1000. Vom expedia pandantivul cumpărat în cutia cadou originală Swarovski Elemensts și, desigur, veți primi un certificat de autenticitate al cristalelor Swarovski folosite. Bijuterii Swarovski este unul dintre cele mai vândute cadouri pentru feMillet și unele dintre bijuteriile Swarovski pot fi, de asemenea, alese ca și cadouri originale pentru bărbați. Sfat: Vă întrebați dacă acest pandantiv Swarovski este cel potrivit pentru partenerul dvs.? Am pregătit câteva sfaturi simple pentru a alege bijuteria potrivită pe care o puteți inspira în următorul link și sperăm că sfatul nostru vă va ajuta să alegeți bijuteria potrivită și alegeți darul potrivit pentru soția, prietena sau prietenul tău.

Parametri

Brand-uri: Swarovski elements
Culoare: Cristal AB (strălucitor)
Model pandantiv: cu piatră
Material bijuterii: Argint
Categorie: Pentru femei
Greutate 2.00 g
Disponibilitate: 3 Zile

Tehnologie

Semnele distinctive

Semnele distinctive utilizate în prezent pentru mărfurile din aur, argint și platină în Republica Cehă

Bineînțeles, magazinul nostru are semnat un acord cu Oficiul de Testare pentru a permite cumpărături online, pe care îl poți verifica pe următorul link .

Recenzii produse

Nota
medie
4
0 recenzii
clienți

Discută

Care sunt gândurile tale despre acest produs?
Trebuie doar să ne spui!

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.