sticlă turnator şi boabă de piper autentic, San Miguel

sticlă turnator şi boabă de piper autentic, San Miguel

4.0 (0 Notă)

Condimentați felul de mâncare cu Style. Un agitator de sticlă de sare și piper este o parte esențială a fiecărei bucătării. Agitatorii de sare și piper din sticlă 100% reciclabilă vor deveni o parte integrantă a fiecărei bucătării .. Mai mult

Disponibilitate: 7 Zile

51,88 lei

sticlă turnator şi boabă de piper autentic, San Miguel

Condimentați felul de mâncare cu Style. Un agitator de sticlă de sare și piper este o parte esențială a fiecărei bucătării. Agitatorii de sare și piper din sticlă 100% reciclabilă vor deveni o parte integrantă a fiecărei bucătării.

Designul cu detalii interesante se potrivește perfect cu interiorul în Styleul Provence, o cabană cehă clasică, dar și într-un interior modern! O piesă unică din însorita Spania și vitraria San Miguel, pe care nu trebuie să le ratați.

Sticlărie San Miguel - calitate înaltă, precizie și design original, totul în armonie cu natura . Produsele sunt 100% reciclabile, economisesc resurse naturale și reduc consumul de energie. Lasă-te fermecat de designul frumos al produselor din sticlă pentru bucătărie.

Sticla reciclată poate fi curățată cu apă fierbinte, dar nu fierbe complet, în condiții de siguranță în mașina de spălat vase până la 70 ° C.

  • volum: 0,1 l

Parametri

Brand-uri: San Miguel
Culoare: clar
Material: Sticlă
Greutate 2.00 g
Disponibilitate: 7 Zile

Recenzii produse

Nota
medie
4
0 recenzii
clienți

Discută

Care sunt gândurile tale despre acest produs?
Trebuie doar să ne spui!

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.