ceramică cutie pe ceai T&G Woodware mândrie de loc, smântână

ceramică cutie pe ceai T&G Woodware mândrie de loc, smântână

4.0 (0 Notă)

Avem un borcan de ceai ceramic unic pentru dvs., pe care îl puteți afișa chiar și pe Policeul bucătăriei. Un borcan original și de înaltă calitate, cu Headac, vă va transporta în vremurile vechi, bune, englezești, în culori pastelate frumoase .. Mai mult

Disponibilitate: 10 Zile

218,75 lei

ceramică cutie pe ceai T&G Woodware mândrie de loc, smântână

Avem un borcan de ceai ceramic unic pentru dvs., pe care îl puteți afișa chiar și pe Policeul bucătăriei. Un borcan original și de înaltă calitate, cu Headac, vă va transporta în vremurile vechi, bune, englezești, în culori pastelate frumoase.

Accesoriile de bucătărie englezești de la Hallmark T&G Woodware sunt pur și simplu magnifice și există o muncă cinstită în spatele lor.

Designul produselor T&G Woodware din colecția Pride of Place este conceput în Espritul Styleului vintage și se va potrivi perfect cu accesoriile din lemn.

T&G Woodware - acestea sunt accesorii de bucătărie engleză cu tradiție și calitate adevărată. Brandul de primă clasă, cu peste 40 de ani de istorie, aduce produse uluitoare bucătăriilor dvs. în decoruri fin reglate, cu o notă de atmosferă rustică.

  • înălțime: 18 cm
  • diametru: 11,5 cm

Parametri

Brand-uri: T&G Woodware
Culoare: Crem
Material: Ceramică
Greutate 2.00 g
Disponibilitate: 10 Zile

Recenzii produse

Nota
medie
4
0 recenzii
clienți

Discută

Care sunt gândurile tale despre acest produs?
Trebuie doar să ne spui!

De la acest brand

Mai multe de la T&G Woodware

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.