ceramică zer T&G Woodware mândrie de loc, gri

ceramică zer T&G Woodware mândrie de loc, gri

4.0 (0 Notă)

Oferiți-vă Styleul de servire! Întreaga colecție Pride of Place va fi iubită de toată familia ta. Fiecare mic dejun devine o mică petrecere. Un borcan de unt original și de înaltă calitate vă va transporta în mediul rural vechi, englezesc, în culori frumoase pastel și crem .. Mai mult

Disponibilitate: 10 Zile

207,92 lei

ceramică zer T&G Woodware mândrie de loc, gri

Oferiți-vă Styleul de servire! Întreaga colecție Pride of Place va fi iubită de toată familia ta. Fiecare mic dejun devine o mică petrecere.

Un borcan de unt original și de înaltă calitate vă va transporta în mediul rural vechi, englezesc, în culori frumoase pastel și crem.

Accesoriile de bucătărie englezești de la Hallmark T&G Woodware sunt pur și simplu magnifice și există o muncă cinstită în spatele lor. Designul produselor T&G Woodware din colecția Pride of Place este conceput în Espritul Styleului vintage și se va potrivi perfect cu accesoriile din lemn.

T&G Woodware - acestea sunt accesorii de bucătărie engleză cu tradiție și calitate adevărată. Brandul de primă clasă, cu peste 40 de ani de istorie, aduce produse uluitoare bucătăriilor dvs. în decoruri fin reglate, cu o notă de atmosferă rustică.

Calitatea joacă un rol la T&G Woodware - în special accesoriile de bucătărie din lemn sunt realizate în conformitate cu principiile FSC® (clientul este sigur că cumpără un produs din păduri gestionate cu atenție).

  • înălțime: 10 cm
  • lățime: 9,7 cm
  • lungime: 13,5 cm
  • culoarea gri
  • se poate spăla în vase

Parametri

Brand-uri: T&G Woodware
Culoare: Gri
Material: Ceramică
Greutate 2.00 g
Disponibilitate: 10 Zile

Recenzii produse

Nota
medie
4
0 recenzii
clienți

Discută

Care sunt gândurile tale despre acest produs?
Trebuie doar să ne spui!

De la acest brand

Mai multe de la T&G Woodware

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.