(Stoc epuizat) Ceramică cana T&G Woodware mândrie de Place,300 ml, alb

(Stoc epuizat) Ceramică cana T&G Woodware mândrie de Place,300 ml, alb

4.0 (0 Notă)

Nu sunt niciodată destule căni! O cană frumoasă din ceramică din colecția Pride of Place pentru o băutură lungă din băutura ta preferată. Adăugați câteva cookie-uri și răsfățați-vă cu un moment de bunăstare, de exemplu cu cartea dvs .. Mai mult

Ceramică cana T&G Woodware mândrie de Place,300 ml, alb

Nu sunt niciodată destule căni! O cană frumoasă din ceramică din colecția Pride of Place pentru o băutură lungă din băutura ta preferată. Adăugați câteva cookie-uri și răsfățați-vă cu un moment de bunăstare, de exemplu cu cartea dvs. preferată.

O cană originală și de înaltă calitate te va transporta în zilele vechilor zone rurale englezești, în culori pastelate frumoase și crem.

Accesoriile de bucătărie englezești de la Hallmark T&G Woodware sunt pur și simplu magnifice și există o muncă cinstită în spatele lor. Designul produselor T&G Woodware din colecția Pride of Place este conceput în Espritul Styleului vintage și se va potrivi perfect cu accesoriile din lemn.

T&G Woodware - acestea sunt accesorii de bucătărie engleză cu tradiție și calitate adevărată. Brandul de primă clasă, cu peste 40 de ani de istorie, aduce produse uluitoare bucătăriilor dvs. în decoruri fin reglate, cu o notă de atmosferă rustică.

Calitatea joacă un rol la T&G Woodware - în special accesoriile de bucătărie din lemn sunt realizate în conformitate cu principiile FSC® (clientul este sigur că cumpără un produs din păduri gestionate cu atenție).

  • înălțime: 8,7 cm
  • diametru: 10,5 cm
  • volum: 300 ml
  • culoare alba
  • se poate spăla în vase

Parametri

Brand-uri: T&G Woodware
Culoare: Alb
Material: Ceramică
Greutate 2.00 g

De la acest brand

Mai multe de la T&G Woodware

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.