Silvertime Proiectarea de acasă Bucataria şi sala de mese Dining ceainic şi căni termo Alb ceramică ceainic Nova, 0,5 l, COSTA NOVA

Alb ceramică ceainic Nova, 0,5 l, COSTA NOVA


125,24 lei

Vesela ceramică COSTA NOVA are un Style propriu și vă va completa perfect gospodăria. .. Mai mult

Disponibilitate 7 Zile

Adaugă la lista de dorințe (0)
Notă
4
0 Notă

Parametri

  • Culoare: Alb
  • Material: Lut, Ceramică

Alb ceramică ceainic Nova, 0,5 l, COSTA NOVA

Tea Party cere o servire elegantă. Ceramica din colecția NOVA este un lucru potrivit pentru o gustare de după-amiază. Faceți un ceai delicios, adăugați câțiva biscuiți și răsfățați-vă cu un moment de bunăstare, de exemplu cu cartea dvs. preferată.

Vesela ceramică COSTA NOVA are un Style propriu și vă va completa perfect casa sau interiorul în Styleul Provence. Forme Slight neregulate, cu o notă de nostalgie și atmosferă mediteraneană - acestea sunt mâncăruri de calitate COSTA NOVA din Portugalia.

Produsele sunt finisate manual , deci fiecare piesă este un adevărat original. Colecția NOVA este realizată din ceramică de înaltă calitate, care este vitrată la temperaturi de 1180 ° C și datorită căreia glazura este foarte durabilă.

În meniu veți găsi tăvi din ceramică, boluri, farfurii, căni, ceainice și alte produse de primă necesitate care vă vor decora decorul de masă.

Vasele sunt ecologice, reciclabile. Atenție la șocurile de temperatură (180 ° C și mai mari) vor deteriora permanent vasele.

  • volum: 0,5 l
  • dimensiuni: 11 x 13 x 20 cm (adâncime x înălțime x lățime)
  • potrivit pentru mașină de spălat vase, cuptor cu microunde, cuptor și congelator

Alb ceramică ceainic Nova, 0,5 l, COSTA NOVA

Discută

Care sunt gândurile tale despre acest produs?
Trebuie doar să ne spui!

Recenzii produse

Nota
medie
4
0 recenzii
clienți

AFLĂ NOUTĂȚILE PRIN E-MAIL