Copii uita-te la JVD J7025.4

Copii uita-te la JVD J7025.4

4.0 (0 Notă)

Ceasurile pentru copii au un manșon din aliaj non-nichel, care este decorat cu un pandantiv metalic în formă de inimă. JVD este alimentat de un motor cu cuarț (acumulator) Miyota .. Mai mult

Disponibilitate: 3 Zile

185,42 lei

Copii uita-te la JVD J7025.4

Ceasurile pentru copii au un manșon din aliaj non-nichel, care este decorat cu un pandantiv metalic în formă de inimă. JVD este alimentat de un motor cu cuarț (acumulator) Miyota. Timpul de pe cadranul alb arată douăsprezece cifre arabe, iar clasicul mâna a doua este înlocuită cu două inimi legate. Tastatura de ceas acoperă sticla minerală întărită. Ceasurile selectate JVD pentru copii au o curea de piele albă legată . JVD pentru copii 50M ceas impermeabil sunt rezistente la apă atunci când baie sau duș. Ceasurile JVD vor fi livrate în cutia originală, cu cartea de garanție și instrucțiunile de utilizare.

Copiii urmăresc JVD de bază
- afișarea timpului analogic
- alimentarea bateriei
- rezistență la apă WR 50 M
- Carcasă în formă de cerc
- o carcasă din aliaj non-nichel
- Curea din piele albă
- cadran alb
- Apelare numerică arabă
- sticlă minerală
- Dimensiune carcasă: 22 x 29 mm

Parametri

Brand-uri: JVD
Culoare cadran: Deschis
Tip cadran: Analog, Cu cifre arabe
Mecanism de mișcare: Cuarț (baterie)
Material carcasă: Metal
Curea/Brățară: Plastic
Sticla: Mineral
Categorie: Pentru copii
Rezistență la apă: 50 M (5 BAR)
Data: NU
Recepție semnal radio: NU
Specificații: produs ceh
Greutate 2.00 g
Disponibilitate: 3 Zile

Tehnologie

Rezistent la apă 50 M (5 BAR)

50 M / 5 BAR: Poți folosi ceasul în duș,în baie sau atunci când înoți de suprafață. Ceasurile impermeabile 50M nu sunt potrivite pentru a sări în apă. În același timp, nu recomandăm aceste ceasuri pentru înotul zilnic.

Impermeabile la apă: în general, această etichetare se referă la impermeabilitatea la apă și la umiditate a ceasului. Ceasurile din această categorie sunt împărțite în mai multe grupuri, în funcție de gradul de etanșeitate la apă și sunt marcate ca având un grad corespunzător de etanșeitate la apă. Marcajul rezistent la apă se găsește fie pe cadran sau pe capacul ceasului.

Exemplu: Un ceas cu o rezistență la apă de 30 de metri rezistă la presiunea apei de 30 de metri. Trebuie să reții că aceste teste sunt efectuate în condiții de laborator. În viața reală, presiunile sunt sporite datorită mișcării apei, iar gradul real de etanșeitate la apă este mult mai redus, astfel că un ceas care este prevăzut a rezista la 30 de metri poate rezista doar la o stropire cu apă, spălare sau udare în timpul ploii.

Notă: Cea mai frecventă cauză a pătrunderii apei în ceas este pe la rotița de întoarcere. Prin urmare, dacă dorești să înoți sau să te scalzi, asigură-te întotdeauna că rotița nu este trasă înspre exterior nu este permisă. De asemenea, nu este recomandat să utilizezi cronometrul, iluminatul și alte funcții sub apă.

Mecanismul de mișcare: cuarț (baterie)

Ceasul pe cuarț: Sursa de alimentare pentru ceasurile cu acest tip de mecanism este o baterie așa-numită de tip nasture, care poate dura până la câțiva ani. perioada minimă de funcționare a baterie este de cel puțin un an.

Timpul este determinat de oscilatorul din cuarț, care transformată energia furnizată de oscilații electrice ale oscilatorului de cuarț. Datorită frecvenței ridicate a oscilațiilor (32 kHz), ceasurile pe cuarț sunt foarte precise, abaterea în aceste cazuri fiind în jur de un minut pe an.

Notă: dacă este indicată durata de viață a ceasului, aceasta este întotdeauna cu valoare aproximativă. Durata efectivă a bateriei depinde de modul în care este utilizat ceasul și, mai ales, de frecvența utilizării funcțiilor suplimentare, cum ar fi cronometrul, iluminatul, etc.

Tipul de geam: mineral

Acesta este un tip de sticlă cu un aditiv de siliciu numit sticlă de siliciu. Acest tip de sticlă este mai rezistent la zgârieturi, iar pe scala de duritate a lui Mohs îi este atribuit numărul 6. Sticla de tip mineral este întărită la suprafață, dar se poate zgâria în timp ce porți ceasul în mod obișnuit. Sticla de tip mineral are, în principiu, un format standard pentru toate ceasurile.

Sticla minerală concavă: are aceleași proprietăți precum sticla tip mineral, cu excepția faptului că sticla concavă este ușor curbată. Acest lucru, totuși, înseamnă că este mult mai predispusă la zgârieturi. Din acest motiv, întâlnim sticla minerală concavă numai la modele de serie de ceasuri.

Sticlă minerală sferică:  din nou sticla are aceeași duritate precum celelalte două. Diferența este că acest tip de sticlă este convex sub forma unei lentile pentru a face mai ușoară citirea pe cadran (ora, data, ziua săptămânii etc.).

Recenzii produse

Nota
medie
4
0 recenzii
clienți

Discută

Care sunt gândurile tale despre acest produs?
Trebuie doar să ne spui!

De la acest brand

Mai multe de la JVD

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.