GDPR Acord pentru procesarea datelor personale news

ACORD DE PRELUCRARE A DATELOR PERSONALE

Ne bucurăm și apreciem că magazinul nostru și oferta lui v-au atras atenția. Cu toate acestea, pentru a vă oferi cea mai bună experiență de utilizare, vom avea nevoie de câteva informații personale. Întrucât opțiunea de salvare și prelucrare a datelor cu caracter personal nu este acordată direct de lege, trebuie să vă cerem să acceptați această procesare și să ne dați consimțământul dumneavoastră.

Înainte de a ne acorda consimțământul, care este voluntar, trebuie să împărtășim împreună cu dvs. detalii despre prelucrarea informațiilor personale, pe care ar trebui să le cunoașteți înainte de a vă da consimțământul.
Astfel: Silvertime, s.r.o., cu baza în: Morávka, Morávka 702, 73904, Republica Cehă; CRN: CZ05645751, e-mail: info@silvertime.ro, ((denumită în continuare "Companie" sau "Noi"), poate salva datele personale furnizate de către dvs. și să le utilizeze în conformitate cu acordul dvs. și cu legea).

1. SCOPUL DE PRELUCRARE ȘI TEMEIUL JURIDIC

Datele dvs. personale vor fi procesate numai în scopul înregistrării dvs. și a completării automate în procesul de comandare. De asemenea, mai există scopul de marketing și, eventual, trimiterea unor mesaje despre produsele noastre și știrile informative.

Baza legală pentru prelucrarea datelor dvs. personale este acest consimțământ.

2. PE BAZA CONSIMȚĂMÂNTULUI DVS. VOM PROCESA

Numele dvs. complet și / sau numele companiei, numărul de telefon și adresa de email, istoricul achizițiilor și fotografiile furnizate Companiei noastre. Din adresa de livrare oferită de către dvs., vom procesa: numele și numărul străzii, orașul și codul poștal, iar pentru factură vom procesa numele companiei, numele și numărul străzii, orașul și codul poștal, pe lângă numărul de înregistrare al companiei dumneavoastră.

3. RECIPIENȚI AI DATELOR CU CARACTER PERSONAL ȘI PĂRȚILE TERȚE

Datele dvs. personale nu vor fi împărtășite sau făcute accesibile unor părți terțe fără consimțământul dvs. prealabil, cu excepția autorităților de stat, în conformitate cu legislația în vigoare (de exemplu: Poliția Republicii Cehe), și persoanelor care prestează servicii în scopurile menționate în articolul 1 al prezentului acord.

Datele dvs. personale vor fi împărtășite și prelucrate în scopul completării automate în procesul de comandare. De asemenea, vă putem trimite mesaje despre produsele și știrile noastre informative, cu companiei next CRE s.r.o. (Ltd.); strada Poštovní 244, Staré Město, cod poștal 73961, Třinec, Republica Cehă; CRN: 29396239, eventual cu persoane care cooperează cu această companie.

Veți fi informat cu privire la eventualele modificări aduse în acest sens prin adresa de email furnizată de către dumneavoastră.

Noi, în niciun caz, nu împărtășim sau transmitem datele dvs. unor părți terțe sau organizațiilor internaționale care nu respectă standardele de protecție a datelor cu caracter personal în conformitate cu legislația în vigoare.

4. INFORMAȚII DESPRE DREPTURILE DUMNEAVOASTRĂ CU PRIVIRE LA DATELE PERSONALE

Aveți multe drepturi în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal. Ne puteți contacta în orice moment, fie prin poștă sau prin email și să solicitați o confirmare dacă datele dvs. personale sunt procesate și dacă într-adevăr se întâmplă acest lucru, vi se va acorda acces la datele dvs. personale, precum și informații despre aceasta. Aveți dreptul să solicitați corectarea unor informații inexacte sau completarea datelor cu caracter personal incomplete.

Puteți oricând să solicitați ștergerea datelor dvs. personale, cu condiția să existe un motiv pentru această acțiune; sau puteți solicita, de asemenea, să vă limitați procesarea datelor cu caracter personal în cazul în care există și un motiv pentru această acțiune. Aveți dreptul la datele dvs. personale și la transferul acestora unui alt administrator.

Datele dvs. personale sunt procesate corect și într-un mod transparent. Cu toate acestea, aveți întotdeauna dreptul de a vă adresa oficiilor europene pentru protecția datelor cu caracter personal în orice țară din UE. Toate informațiile necesare, precum și datele de contact sunt accesibile de pe siteul:
https://ec.europa.eu/info/law/law-topic/data-protection_en.

5. PROCESAREA DATELOR

Oferiți acordul dvs. pentru prelucrarea datelor dvs. personale pentru o perioadă nedeterminată de timp. Vă veți putea retrage consimțământul în orice moment. Dacă veți decide să vă retrageți consimțământul, datele dvs. personale prelucrate vor fi șterse pe baza consimțământului dumneavoastră.

6. INFORMAȚII SUPLIMENTARE

Datele personale sunt prelucrate manual.

7. CONSIMȚĂM NT

Dacă bifați căsuțele corespunzătoare, vă oferiți acordul cu privire la prelucrarea datelor dvs. personale, conform informațiilor menționate mai sus și confirmați că ați citit și le-ați înțeles. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți nevoie de informații suplimentare despre prelucrarea informațiilor dvs. personale.

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.